Graco oyun parkı beşikle bebeğini büyüten var mı?

S

sorumvar

Member

Graco oyun parkı kadınlar kulubü graco oyun parkı beşik hamilemiyim forum'da.​

Selam kızlar bebeğim için park yatak bakıyorum. Graco oyun parkı gördüm nette yorum göremedim sizlere sormak istedim. Graco park yatak kullanan var mı bebeğinde. Ayrıca fiyatı nedir merak ediyorum. Bebeğim için ne kadar süre kullanabilirim oyun parkı beşikleri acaba? Şimdiye kadar bebeğim küçük beşikte yatıyordu ama artık sığmayacak gibi görünüyor ona.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi. Beşik küçük almak pek mantıklı değil ama bazı anneler geçici de alabiliyor küçük sallanan beşiklerden. Ama park yataklar çok kullanışlı zaten. Marka model de fark eder tabii ama genelde park yataklar çok kullanışlı oluyor. Hem beşik hem de ileride bebeğiniz büyüdüğünde alt kısmı oyun parkı olarak kullanabiliyor. Güvenli beşikler çünkü bebeğiniz hareket etmeye başladığında kademesini aşağı kata indiriyorsunuz bebek kendi başına çıkamıyor ve hareket ettiğinde de düşme tehlikesi tamamen ortadan kalkıyor. Örneğin ben bebeğimi alıp kayınvalidemlere gittiğimde park beşiği topluyorum hiç yer kaplamıyor arabanın bagajında gidip orda da beşik aramak derdinde kalmıyorduk. Bu açından bile tercih edilebilir. Gittiğiniz yere bebeğinizin yatağını götürebilirsiniz. Graco oyun parkı fonksiyonel olduğu kadar müziği ile bebeğinizi eğlendirecek bir modele de benziyor. Nette biraz pahalı geldi bana ama bebek mağazalarında fiyat karşılaştırması yapabilirsiniz.

Bir arkadaşımız kanz otomatik sallanan beşik modelini sormuştu hemen o yazıyı da sizinle paylaşmak istiyorum. ''Kanz otomatik sallanan beşik kullananlar kullanışlı mı'' yazımız size bu konuda da fikir verecektir.

 
Üst