Ham deri almak istiyorum nereden alabilirim bilen var mı?

S

sorumvar

Member

Ham deri nereden alınır kadınlar kulubü parça deri nereden alınır hamilemiyim forum'da.​

Kızlar evdeyiz bir şeyler yapıp satmak istiyorum dikiş elimden gelir ama ben şöyle düşündüm. Parça deri alıp ondan çanta kemer, cüzdan gibi şeyler yapmak istiyorum. Netten de satmak istiyorum. Sizce nereden alabilirim ham deri? Netten mi sipariş versem diyorum ama nereden alacağımı bilemedim. Ham deri nereden alınır tam olarak işime yarasın istiyorum güzel olsun ben de güzel şeyler yapıp satayım.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Böyle şeyler elinizden geliyorsa çok güzel. Hem kendinize bir meşgale hem evinize bir destek olmuş olur. Dikişten anlamak çok güzel bir yetenek. Dikiş dikmeyi ben de çok isterdim ama bilmiyorum maalesef. Bilmek çok gerekli diye düşünüyorum. En azından kendinize bir kıyafet evin ufak ihtiyaçlarını kendi ellerinizle dikebilirsiniz makinede. Ham deri ile de düşündükleriniz çok güzel bence. Cüzdan kemer çanta daha neler neler yapılır kim bilir parça derilerle. Bu büyük mağazalar var özellikle mobilya mağazaları fabrikalar. Ellerinde kalan derileri küçük işletmelere verip onların da sattıklarını duymuştum ben. Ama ham deri suni ya da hakiki deri nette de bulunabilir. Özellikle orijinal istiyorsanız mutlaka bilen anlayan birine sormanızı tavsiye ederim. Arkadaşım benim sana tavsiyem trendyol hepsiburada gibi yerlere de bir bakman orada fiyat karşılaştırması da yapabiliyorsun.

Size bir paylaşımın daha olacak linke tıklarsanız mutlaka ilginizi çekecektir. ''Hasır kordon saat kullanışlı mı spor tarza gider mi'' deri filan hakkında konuşunca saat geldi aklıma. Aslında kordon olarak deriden kordon yapmayı deneyebilirsiniz siz de.

 
Üst