Hangi kuzunun eti kokar arkadaslar

S

sorumvar

Member

Hangi kuzunun eti kokar kadınlar kulübü hangi cins koyun eti kokar hamilemiyim forum'da.​

Kızlar maalesef ki ben koyun eti yiyemiyorum. Herhalde size de kokuyordur küçükbaş eti. Ben ne kadar baharat katsam da yiyemiyorum. Dana eti favorim ama o da biraz sert olabiliyor. Kuzu etki hangi cins kokmaz acaba? Hangi kuzunun eti kokar? Hangi cins kuzunun ki kokmaz? Yumuşak dana etinden aslında kokma olmasa yerim ama koku işi beni uzaklaştırıyor bundan.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Canım vallahi ben de yiyemiyorum. Kuzu eti küçükbaş tamamı iğrenç kokuyor bana da. Hem de hemen anlıyorum yemeğin içinde bile olsa. Küçükbaş kokar geneli böyledir hele hassas isen daha fazla koku gelir. Dana eti candır arkadaşım. Ama zevk meselesi ya kuzu eti tercih eden de çok. Hatta kuzu eti daha lezzetli geliyor. Sana tavsiyem bir de aldığın zaman iyice baharatla kekik pul biber filan ve uzun bir süre baharatlı kalsın bakalım fark edecek misin kokuyu yine. Ama yine sana tavsiyem bazı bölgeler vat ki özellikle dağlarda yayılan dağ otlarindan beslenen küçükbaşlar onlar kokmuyor çünkü yağ olmuyor hayvanlarda bir de suni değil doğal otlar ile besleniyorlar. Hiç yayılmaya çıkmayan hayvanlar sürekli suni yemlerle beslenen hayvanlarda koku olabilir hatta daha yağlı olur onlar. Kurbanlık filan alırken buna dikkat etmek gerekiyor. Dediğim gibi baharatlamak ve uzun süre bekletmek biraz olsun kokusunu da alabilir.

Tas kebabı etli yemeklerin en güzeli. Peki tas kebabı yanına ne yemek gider? "Tas kebabi yanına yakışan çorba ne olabilir kızlar" ve ne gibi yemekler yakışır hemen aşağıda linkten bakabilirsiniz.

 
Üst