Hasır kordon saat kullanışlı mı spor tarza gider mi?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Hasır kordonu saat kullanışlı mı kadınlar kulubü hasır kordonu saat hamilemiyim forum'da.​

Merhabalar ben 20 yaşındayım erkek model saat bakıyorum ama hasır kordon saat hakkında fikirleriniz nelerdir merak ediyorum. Güzel pahalı bir model almayı düşünüyorum. O kadar para vereceğim fikir almak istedim. Spor olsun istiyorum o yüzden metal kordonları direkt eledim. Sizce spor tarza gider mi hasır kordon saat modelleri. Çok kararsızım seçim yapmada yardımcı olursanız sevinirim. Saate de çok ihtiyacım oluyor üniversiteye hazırlanıyorum o yüzden sıkılacağım değil sürekli kullanacağım bir model olmalı.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Erkek saat modelleri hakkında ben de birkaç bir şey söylemek isterim sana. Aslında ayakkabı saat hatta çanta gibi aksesuarları ben denemeden almama taraftarıyım. Çünkü nette gördüğün gibi bileğinde durmayabilir. Belki beğenmeyeceksin geldiğinde. Onun için netten almaya kalkmadan canlı olarak mağazadan gör derim önce. Netten de araştırma yapabilirsin tabii. Hangisi daha kullanışlı filan gibi. Aslında tarzın neyse ona göre saat alman çok mantıklı. Spor takılıyorsan hasır modeller yakışır bence. Özellikle altına kot üzerine bir thsirt ve üzerine spor ceket ve kolda gümüş rengi hasır kordon saat harika bir görünüm olur. Bak çelik kordon da çok aranan modeller arasında ve kaliteli ama ağır duran modellerden. Hem ağır duran hem kendisi de ağır ama hasır kordon ona göre hem şık hem hafif durur kolu yormaz. Aslında spor tarza en yakın model deri kayış kordonu olan modellerdir. Aradığın bu olabilir ama yine de senin zevkin tabii. Ha unutmadan söylemek isterim ki hasır kordon temizliği de biraz uğraştırır diyeyim. Araları çok sık sık olduğu için aralarına aylar yıllar sonra kirler girip biriktiğinde kötü görünebilir. Temizleme sıkıntısı var yani onun da.

Saat demişken yılbaşı da yaklaşırken sevdiklerinize hediye seçenekleri konulu bir yazı paylaşmak istedim. Yılbaşında alacaklarınızın arasına saat de girmiş oldu sanırım:) ''Yılbaşında arkadaşıma ne almalıyım'' konumuza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

 
Üst