Hayıt Otunun Faydaları Nelerdir Kızlar

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Hayıt Otunun Faydaları Nelerdir Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum'da​


Arkadaşlar merhaba uzun bir süredir çocuk sahibi olabilmek için doktor tedavisi görüyoruz. İkimizinde hiçbir sorunumuz olmadığı halde çocuk sahibi olamıyoruz. Çevremden hayıt otunu duydum hayıt otunun faydaları nelerdir? Gerçekten gebelik konusunda işe yarıyor mu? Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhaba tatlım öncelikle bitkisel ürünlerin faydaları kadar zararları da olabiliyor. Özellikle gebelik durumunda doktorunuza danışmadan kullanmayınız. Hayıt otu bilimsel olarak kanıtlanmış bir ürün hayıt otunun kapsülü de mevcut. Hayıt otu yumurtlama yapan hormonları arttırıyor gebe kalmaya yardımcıdır. Hayıt otunun kullanımı;
1 tatlı kaşığı hayıt otu, 2 tatlı kaşığı bal ile metal kaşık değdirmeden karıştırılır. Katı olursa limon sıkılabilir. Her sabah bu karışım birer kaşık yenilir.
3 ay boyunca devam edilir. Adet düzene girdikten sonra ve gebe kalındıktan sonra artık içilmez. Kanserli kişilerin bu otu kullanması önerilmez. Herhangi bir sağlık sorunu bulunduğu takdirde bitkisel ürünleri doktorunuzun izni olmadan kullanmamanızı tavsiye ederim. Kullandıktan sonra yorumlarınızı mutlaka bekliyorum. Her şey gönlünüzce olsun. Sağlıklı günler dilerim.
 
Üst