Heliocare güneş kremi kullananlar yardımcı olabilir mi?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Heliocare güneş kremi kullananlar kadınlar kulübü heliocare güneş koruyucu hamilemiyim forum'da.​


Merhabalar. Her ne kadar kuzey yarım kürede kıl yaşansa da, biz iş gereği güney yarım kürede sıcaklar ile boğuşuyoruz. Güneş kremi alacağım. Burada marketlerde ve eczanelerde Heliocare güneş kremi satılıyor. Ben bu markanın Türkiye de kullanıldığını biliyorum. Bu açıdan kullananlar memnun mu? İyi bir güneş kremi midir? Çocuklar da kullanabiliyor mu? Gibi sorular aklıma takılıyor. Cildim hassas olduğundan sık dokuyup ince elemem gerekiyor. Yağlı ve sivilceli bir cilt yapısına da sahibim.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar.
Güneş ışınlarının faydası olduğu kadar, zararları da bulunuyor. Hele hele güneşte kalma sürenizi tam dengeleyemediğiniz de güneş yanıkları ile uğraşmak durumunda kalıyorsunuz. Ben eskiden Nivea kullanıyordum. Lakin 3 yıldır Heliocare kullanıyorum. Ben gayet memnunum. Yağlı ve sivilceli ciltlerin kullanımına uygundur diye bir ibareleri de var. Emilimi çok hafif olduğundan vücut hemen çekiyor. Ayrıca koruyuculuğu da “50” olduğundan çok yüksek. Bitki özlü içeriğe sahip. Cildinizi gün boyu korumaya yönelik çıkarılmış bir ürün. Sabahları dışarı çıkmadan 20 dakika iyice uygulayarak vücudunuza yediriyordunuz. İhtiyaç duyarsanız da gün içerisinde tekrar kullanabiliyorsunuz. Yine de cildinizde beklenmedik bir durum söz konusu olursa mutlaka cildiye doktoruna başvurmanızı tavsiye ederim. Şuan Türkiye deki 50 ml ve 50 derecelik kremin fiyatı çeşitlik satış sitelerinde 120 ile 160 tl arasında değişiyor. Tabi yaşadığınız ülkede ne kadardır onu bilmem.

Güneş kremi kullanmak gerçekten çok önemli. Çoluk çocuk güneşe çıkmadan önce güneş kremi ile cildinizi güneşin zararlı etkilerinden korumalısınız. Peki güneş yanığı zamanlarında neler yapabiliriz? ''Güneş yanığına ne iyi gelir kızlar'' hemen linkten inceleyebilirsiniz.

 
Üst