İkea akıllı sehpa alıp kullananlar var mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

İkea akıllı sehpa kadınlar kulübü ikea akıllı sehpa fiyatları hamilemiyim forum'da.​


Koltuk takımlarımızı yeniledik. Ortaya da kullanışlı bir sehpa almak istiyorum. Yalnız araştırma yaptığımda karşıma ikea akıllı sehpaları çıktı. İlginç ve değişik. Aslında benim hoşuma gitmedi değil. Kullanışlı ve fonksiyonel. Gösterişli bir şeye de benziyor. İnternetten sipariş versem mi bilemedim. Sizlerin görüşleri nelerdir? İkea akıllı sehpa fiyatları nedir bilgisi olanlar yazabilir mi?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar.
Orta sehpa alırken özellikle kullanışlı olmasına dikkat etmekte fayda var. Yerinden oynatamadığınız, sehpalardan uzak durmanızı tavsiye ederim. Ben de zaman zaman ikeadan mobilyalar alıyorum. İşime de yarıyor. Yalnız ikea da mobilya üreten birkaç firma var. Bu açıdan ben bir şey alacaksam mutlaka gözümle görür, kalitesine bakarım. Zira fotoğraflardaki ürünleri kafanızda tam oturtamıyorsunuz. Ayrıca akıllı sehpalar da mekanizmada önemli. Sağlam yapılmış olmasına ve kullanılan malzemelerine de dikkat edin. Bu açıdan internetten vermek yerine mutlaka gidip görmek daha iyi. Tabi bu benim fikrim. Yine de karar sizin tabi ki. İkea akıllı sehpa fiyatlarına gelirsek bir model var çok hoşuma gitti benim de orta sehpa düşünün yarısını biraz yükselterek hem yemek yemek için hem laptop kullanmak için ders çalışmak için kullanabiliyorsunuz. Fiyatı ikeada 999tl olarak gördüm. Ama oldukça fonksiyonel. Hem oturma odasında hem salonda kurtarıcı oluyor orta sehpalar ben çok seviyorum. Hem ortama sıcak bir görünüm katıyor hem kullanışlı. Hele böyle fonksiyonel alırsanız ekstra masaya ihtiyacınız kalmaz.

Yatak almak isteyenlere bambi markasını hiç düşündünüz mü desem? Hala kararsızsanız yatak almak için bambi modellerine de bakabilirsiniz ama önce aşağıdan linke tıklayarak bambi hakkında ön bilgi edinmiş olursunuz. ''Yatağımı bambi alacağım yardım edin''

 
Üst