İkizler burcu erkeğinin ilgisini nasıl çekebilirim?

S

sorumvar

Member

İkizler burcu erkeğinin ilgisini çekmek kadınlar kulubü ikizler burcu erkeğini etkilemenin yolları hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var bizim komşumuz var yıllardır komşuyuz daha önce ilgi beslemiyordum ama birkaç aydır komşumuzun oğluna ilgi duyuyorum normalde beğenmiyordum ama sanki kendine bakmaya mı başladı nedir ilgimi çekmeye başladı. Sorun şurada ben onun ilgisini nasıl çekerim. Annesini filan yakından tanıyorum aslında ablasını da yakından tanırım onun da ikizler burcu olduğunu düşünüyorum. İkizler burcu erkeğinin ilgisini çekmek için neler yapmalıyım? Ya deli gibi oldum ben evden online derslere giriyorum okula da gidemiyorum ama o çalışıyor her sabah çıkarken perdenin arkasından ona bakıp duruyorum. Acaba geçiçi bir ilgi mi bilemiyorum. Okul olmadığı için komşu oğluna mı kaldım diye de düşünüyorum kendi kendime :)
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Yani şöyle bir şey olabilir öncelikle bunu belirteyim. Bu geçici ilgi olabilir düşündüğünüz gibi. Herkes evde aşk meşk yok haliyle beğendiğiniz erkek belki üniversitede ya da otobüs durağında olabilecek biri iken komşu oğluna ilgi duyacak kadar vahim durumdayız galiba :) İkizler burcu olduğunu bile sanıyorum onunla konuşmadan biliyorsunuz. Gerçekten sevdiğinizi hoşlandığınızı düşünüyorsanız geçici bir şey değilse size birkaç fikir vereceğim. İkizler burcu sizi farkederse sizden mutlaka ilk adımı bekleyebilir ikizler burcu erkekleri ilgi manyağıdır diyebiliriz kısacası. Yani sizin yapmanız gereken çok şey var diyebilirim. İkizler burcu erkeği dediğim gibi eğer siz kendinizi fark ettirir iseniz ona ilginizi belli ederseniz o daha fazla size yaklaşacaktır. Şuan bir şey yok olabilir ama bir ışık yakmanız gerekebilir. İkizler burcu erkekleri biraz gizli ve hemen kendini göstermeyen duygularını göstermeyen bir burçtur. Siz kendinizi fark ettirin ki o da ilginize karşılık verebilsin yoksa ilk adımı ondan beklerseniz yandınız. İlk adım sizden ama yine de hemen atlamayın ikizler bundan da hoşlanmaz. Bir göz kırpın ama geri çekilin sizin ilginizi fark etsin ama kolay olmadığınızı da anlarsa ikizler erkeği sizi artık fark edecektir.

Bir balık burcu sevdiğiniz varsa bakalım balık burcu erkeğine ne hediye alınmalı konulu linkteki konumuzu inceleyebilirsiniz. ''Balık burcu erkeğine ne hediye alınmalı'' yazımız linktedir.

 
Üst