İp atlamak yağları yakar mı ne dersiniz?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

İp atlamak yağ yaktırır mı kadınlar kulübü ip atlamak yağları eritir mi hamile miyim forum'da.​

Kızlar merhaba yeni bir zayıflama yöntemi buldum sanırım kızlarla parka gidiyoruz ve parkta ip atlıyoruz ip atlayarak sanki 1 kilo verdim bir haftadır. İp atlayarak kilo verebilir miyim ya da ip atlamak yağ yaktırır mı ne dersiniz? Bir haftadır ip atlıyorum ve kendimi çok hafif hissediyorum sanki. İp atlayarak yağlarını bu şekilde yakan var mı gerçekten fazlaca kilo verdiriyor mu yani başka spor yapmasam sadece bir patlasam yine istediğim kiloyu verir miyim?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
İnanın ip atlamayı ben de çok severim ortaokul lise zamanlarında her gün neredeyse ip atlayarak geçerdi zaman iple her türlü oyunu bulurduk kızlar arasında her ne kadar erkekler oyunumuzu bozmaya çalışsa da ip oyunlarını çok severdik. İp atlamak çok eğlenceli gerçekten aynı zamanda vücudun her yerini her kası çalıştırdığı için yağ yakımına elbette olanak sağlar. Zaten dediğinize göre bir kilo vermişsiniz bile bir haftadır. Verdiğiniz bir kilo vücudumuzdaki sudan gidebilir ilk zamanlar. Onun için su alımını ihmal etmeyin. İki buçuk litre en az su tüketin. Siz buna devam ettikçe inanın artık yağ yakımı da olacaktır. İp atlamayı günlük rutin haline getirirseniz emin olun Bir ayda oldukça fark edilecek şekilde kilo verebilirsiniz.

Tabii ki sadece ip atlamak yağlarınızı yakamazsınız yemenize içmenize dikkat edeceksiniz ki vücut düzen kursun. Bu arada dikkat çekici bir konu paylaşmak istiyorum ''streç film ile zayıflanır mı gerçekten gerçekse ben de denemek istiyorum'' konumuzu aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

 
Üst