İron tea merak ediyorum yardımcı olur musunuz?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

İron tea kullanıcı yorumları kadınlar kulübü iron tea kullananlar hamilemiyim forum'da.​


İnsanların alaycı bakışlarına artık son vermek istiyorum. Kilolar tüm hayatımı mahvetti. Ama artık bir dur demenin vakti geldi. Bende incelmek, gönlümce giyinmek istiyorum. Bu noktada da oldukça kararlıyım. Bu yoldan kesinlikle dönüş yapmayacağım. Buna kendimi inandırdım. Tatlı mı? Şeker mi? Fast food mu? Artık asla. Kilo vermek istiyorum. Bu açıdan komşum iron tea dan söz etti. Bir paket içmiş ve 4 kilo vermiş. Bende zayıflama noktasında iron tea kullanıcı yorumlarını merak ediyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar.
Öncelikle bu çetin yolunuzda sizi destekliyor ve kutluyorum. Çünkü bu işi öncelikle kafada yani beyinde bitirmek gerekiyor. Sizden de anladığım kilo verme noktasında oldukça kararlısınız. Bende zaman zaman kilo vermek için çabalayan insanlardan bir tanesiyim. Şuan için verdiğim kilo 30’a yaklaştı. Ayrıca bende bir aralar iron tea kullandım. Pek araştırmadan almıştım. Bana da katkısı 3-4 kilo kadar olmuştu. Yalnız daha sonra profesyonel destek alınca bu işin, sadece çaylarla, korselerle olmayacağını anladım. Öncelikle yaşam stilini değiştirmek gerekiyor. Doğru bir diyet programı uygulamalısınız. Sağlıklı beslenmelisiniz. Ayrıca ben artık alışkanlık haline getirdim. Akşam 17.00 dan sonra kesinlikle yemek yemiyorum. Bunun dışında sabah 1, akşam da bir saat spor ve egzersizler yapıyorum. Hayatımdan da oldukça memnunum. Evet yardımcı takviyeler kullanıyorum ama deminde dediğim gibi sadece çaylar etkili ve faydalı olmuyor. İron tea çayları şuan için ortalama 160 tl civarında. Marka tescil belgesi ve ilçe tarım gıda müdürlüğünden de işletme kayıt belgeleri bulunuyor. Genel anlamda bildiklerim bu kadar.

Arkadaşlar bununla ilgili bir de beyaz çay var. Beyaz çay diyeti ile zayıflayanlar da varmış bir okuyun isterseniz. ''Beyaz çay diyeti ile zayıflama mümkün mü'' bir misafirimiz sormuştu. Dilerseniz konunun içeriğine siz de bakabilirsiniz.

 
Üst