İştahımı kapatacak neler yapabilirim kapansın şu iştahım artık

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

İştahımı kapatamıyorum kadınlar kulübü iştahımı nasıl kesebilirim hamilemiyim forum'da.​

Kızlar ne yapıp ne ettiysem kilo veremiyorum bana bir akıl verin ne olur iştahımı kapatamıyorum iştahımı kapatmak için neler yapabilirim lütfen kilo vermek istiyorum giydiklerim olmuyor çok moralim bozuluyor depresyona giriyorum evde durdukça yemek yiyesim geliyor bana önerileriniz varsa yoruma bekliyorum. İştahımı kapatacak yapacağım şeyler varsa lütfen yardımcı olun.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Hafif seyler yemelisiniz egzersiz yapmalısınız akşamları 6'dan sonra bir şey yememelisiniz. Bol bol su içmelisiniz günde en az 2,5 litre su içmelisiniz. Sağlıklı şeyler tüketmelisiniz. Ekmek olarak tam tahıllı ekmekleri tercih etmelisiniz özellikle yulaf ezmesi yulafı hayatınıza sokmalisiniz. Salatayı sofranızdan eksik etmemelisiniz sebze ve meyve ağırlıklı beslenme ve hazır gıdalardan uzak durmalısınız.ne kadar çok yağlı ne kadar çok şekerli şeyler yersiniz iştahınız o kadar açılır daha çok yemek istersiniz. İradenize sahip olacaksınız en önemli şey iradedir. Streste iştahınızı arttırabilir onun için stresten sıkıntıdan uzak duracaksınız ne kadar pozitif olursanız o kadar zinde ve sağlıklı olursunuz iştahınız açılmaz duygusal iniş çıkışlar da aynı şekilde yemenize sebep olur. Gün içerisinde hem kendinizi aç bırakmamalı hem de iştahınızı kontrol altına almalısınız. İşe gidiyorsanız yanınızda mutlaka bir elma bulundurun elma tokluk verecektir bunu yemeklerden önce de sağlayabilirsiniz yemeklerden önce yiyeceğiz bir elma iştahınızı kontrol etmenize yardımcı olacaktır. Yemek yemeye başlarken mutlaka hafif bir çorbadan başlayın çorba hem hafif hem az kalori alımını sağlar hem de yemek öncesi midenizi biraz doldurmuş olur.

Zayıflamayı yoğurt kürü ile hiç denediniz mi? "Yoğurt kürü ne kadar zayıflatır" merak ediyorsanız sizin için aşağıda linki bıraktım.

 
Üst