Kahve kokulu parfüm satın alan var mı?

S

sorumvar

Member

Kahve kokulu parfüm kadınlar kulubü kahve kokulu parfüm kadın hamilemiyim forum'da.​

Selamlar kızlar kahve kokulu parfüm gördünüz mü hiç. Gerçekten var mı ne dersiniz? Kahve kokusu kokmak sizce nasıl olur? Yani düşünsenize insanlar yanınızdan geçiyor ve kahve gibi kokuyorsunuz ne bilim değişik biraz ama ilginç geldi bana. En azından görmek koklamak isterdim gerçekten nasıl koktuğunu. Ya da umarım ben yanlış anlıyorumdur diye düşünmeden de edemiyorum. Kahve kokusu hoştur ama kahve kokmak saçma geldi bana. Kahve kokulu parfüm kadın ürünleri var mı?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Kahve kokulu parfümü siz sanki biraz yanlış mı anladınız? :) Kahve kokusu bildiğimiz kahve kokusu değil elbette. Düşünemiyorum bile kavrulmuş kahve çekirdeği kokulu dışarıda gezdiğimizi. Kahveye bayılırım hatta olmadan yapamam kokusuna aşığım ama parfüm olarak kullanmak için çok düşünmeme de gerek yok sanırım. Kahve kokulu parfümün asıl olanı kahve çekirdeklerinin tomurcukları çıkmadan açan çiçek özlerinden alınan koku aromasının ta kendisidir. Çok fazla ürün var piyasada kahve kokulu parfüm. Ama buradan nasıl anlatırız ancak parfümcüden sorabilirsiniz bu tür parfümleri.

Koku demişken koltuk altı koku problemi çoğu kişinin problemi. Maalesef bazen bu sorundan sadece parfümlerle de kurtulmak mümkün değil aksine daha kötü sonuçlar doğurabilmektedir. ''Koltuk altı kokusunu nasıl geçireceğimi bilemiyorum'' yazımızdan önemli öneriler bulabilirsiniz.

 
Üst