Kasıklarım Ağrıyor Resmen İğne Batiyor

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Hamilelikte kasık ağrısı kadınlar kulübü hamilelikte kasık ağrısı belirtisi hamilemiyim forum'da.​

Ya kızlar birkaç gündür kasıklarımda bir ağrı var ama dehşet bişey. Kıvranıyorum resmen karın ağrım sandım başta ama belli ki kasıklar. Hiç tahmin etmiyorum ama hamilelik belirtisi olabilir mi bu? Ya bir de korunuyorduk hamile isem şok olurum. Hamilelikte kasık ağrısı oluyor muydu? Çünkü ben en son doğumumu yapalı 7 yıl oldu. Bilemedim unuttum hamilelik istemiyordum ama hayırlısı tabi ki.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Gebelikte kasık ağrısı son derece normaldir. Gebelik belirtilerinden biri de kasıklarda ağrı ve batma hissidir. Gebelik var mı yok mu bunu ancak adet gecikmesi ile anlayabilirsiniz. Çünkü her belirti hamilelik belirtisi olacak diye bir kural yok. Eğer korunma yönteminiz yanlış ya da basit korunma yöntemini tercih ediyorsanız hamile kalma riskiniz vardır. Kasiklarinizda batma hissi ağrı adet olacağınızın da belirtisi olabilir. Havaların soğumaya başlamasıyla ayaklarınızı usuttuyseniz kasıklarda ağrı olması muhtemel. Size tavsiyem adet gecikmesi yaşarsanız hemen bir idrar testi yapin. Gebelik varsa ortaya çıkacaktır.

''Gebelik belirtileri en erken gebelik belirtileri''

Erken gebelik belirtileri; adet gecikmesi, bulantı ve kusma, kasıklarda ağrı ve batma hissi, memelerde hassasiyet, sık sık tuvalete çıkmak, çok yeme hissi.

Gebelik belirtileri hanımların en merak ettikleri konular başında yer alıyor. En erken gebelik belirtileri konumuzu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

 
Üst