Kaynanam Bizimle Yaşamak İstiyor Ben Nerelere Gideyim

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Kaynanam bizimle yaşamak istiyor kadınlar klubü kaynanam evlendikten sonro bizimle yaşamak istiyor hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar vallahi nerden başlasam bilmiyorum ama daha evlenmeden sorunlar başladı bizde. Nişan mı atsam diye aklımda türlü türlü şeyler dolanmaya başladı. Nişanlım daha şimdiden annemi de yanımızda alalım demeye başladı. Nişanlımın 2 ablası 1 abisi var hepsi evli en küçük diye kendini sorumlu hissediyor galiba ama ben yapamam hele ki yeni evliyken. Hak veriyorsunuz değil mi bana ne yapsam bilemedim. Nişan atmak da içimden gelmiyor nişanlım iyi birisi seviyor da beni. 3 aydır nişanlıyız haziranda düğün olacak ağustosta oldu nişan 3 aydır da bana yavaştan baskı yapıyor ne yapayım akıl verin bana.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Daha nişanlıyken böyle sorunlara başlamanız hoş olmamış. Ama size bir tavsiyem var güzel bir vakitte oturup nişanlınızla bunları boylu boyuna konuşmak konuşarak halletmek daha iyi olacaktır. En azından evlenmeden önemli konuların karara bağlanması daha iyi olacaktır. Eşiniz annesini seviyor yanına almak istiyor olabilir evladı sonuçta ama daha 3 tane hem de evli çocukları var sadece sizde kalması da mantıklı değil. Annesi eğer yaşlı ve hasta ise kalabilir bence ama diğer çocuklar da var bir düzen oluşturulmaz ise hep sizde kalır ve düzen bozulabilir siz rahatsız olabilirsiniz. Güzel ve tartışma yaratmadan güzel bir dille anlatmak çok önemli. Kaynana sevmek biraz zordur ama her zaman bu ilişki karşılıklı olmalıdır siz ona karşı hürmetli ve saygılı davranın ki o da size aynı şekilde davransın. Kaynanasını sevmeyen nefret edenler konulu yazımızı da inceleyebilirsiniz. Aradaki sorunları neden bir kadın kaynanasından nefret eder bunları görebilirsiniz.

 
Üst