Kiraz çekirdeği yastığı kullanıp fayda görenler varsa yoruma lütfen

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Kiraz çekirdeği yastığı kullananlar kadınlar kulübü kiraz çekirdeği yastığı hamilemiyim forum'da.​

Ya ben bir şey sormak için geldim de bu kiraz saplarını biliyorum da kiraz çekirdekleri de bir işe yarıyormus. Benim bebisim de gaz sancısı çekiyor görümcemin bebeği de dış çıkarıyor acaba kiraz çekirdeği fayda olur mu? Ben kiraz çekirdeğinden yastık yapıldığını duydum ağrıyı azaltıp rahatlama sağlıyormuş. Kiraz çekirdeği yastığı kullananlar varsa nasıl yapılıyor gerçekten işe yarar mı?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Evet kiraz çekirdeğinin bu şekilde bir özelliği bulunmaktadır. Yani rahatlama sağlarken aynı zamanda ağrıyı azaltma ya da sıcaklığı içinde muhafaza etme gibi özellikleri bulunur. Özellikle araştırırsanız kolik ve gaz sorunu yaşayan bebekler için nette kiraz çekirdeği yastığı satışını görürsünüz. Yine içerisinde ısıyı muhafaza ettiği için bebeğin yastığın altına kendiniz de çekirdeklerden yapıp koyacağınız bir yastık sıcaklığı ile bebeği rahatlatıp ağrılarını da dindirebilir ve bebeğe rahatlama sağlayabilir. Aslında bebekler değil yetişkinler de kas ağrıları için bunu deneyebilirler. Ayrıca kiraz çekirdeğinin enerji verdiği de bilinmektedir. Kiraz çekirdeğinden yastığı kendiniz nasıl yapabilirsiniz? Kiraz çekirdeklerini atmayın biriktirin ve bunları önce tuzlu suda bir güzel kaynatın ki mikropları gitsin. Çekirdekleri kuruttuktan sonra pamuklu bir kumaş parçasının içine bunları doldurun ve onun ağzını dikin. İşte kiraz çekirdeği yastığımız hazır kullanmadan önce çekirdekleri çıkarmadan kumaşı fırına koyun iyice ısıtılan kirazlar sıcaklığı iyice ceker ve bebeğin yastığının altına konur.

Kolik bir bebeğimiz varsa hemen aşağıdaki konuyu incelemenizi tavsiye ederim. "Kolik bir bebeğim var ne yapabilirim" konuyla alakalı anne olmuş arkadaşlara öneriler linkte.

 
Üst