Koltuk altı kokusunu nasıl geçireceğimi bilemiyorum

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Koltuk altı kokusu kadınlar kulubü koltuk altı kokusu neden olur hamilemiyim forum'da.​

Ya arkadaşlar hani belki herkesin koltuk altı kokabilir ama ben duş aldığım halde o kadar parfüm sıktığım halde neden hala koltuk altım kokar anlamam. Artık sosyalleşemiyorum bile rahatsızlık duyuyorum. Hele koku bana da geldimi varya fena oluyorum kendimden kaçasım geliyor. Koltuk altı koku sorununu nasıl geçirebilirim. Ayrıca bir tedavisi var mı kalıcı olarak acaba. Yoksa hala ben bu parfümlere mi kaldım yaa.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Gerçekten şuan çok ince bir noktaya değindiniz diyebilirim. Koltuk altı sorunu gerçekten önemli bir sosyal sorundur diyebilirim. Koltuk altı kokusu problemi olan arkadaşlar gerçek anlamda sosyal hayatta günlük hayatta zorluklar yaşayarak bunun kalıcı çözümlerini aramaktan başka çareleri kalmamıştır. Sadece her gün duş almak ya da deodorant kullanmak yeterli olmuyor maalesef kokuyu gidermek için. Özellikle giyeceğiniz kıyafetleriniz günlük olsun. İç çamaşırı ya da gömlek artık ne giyecekseniz o gün için yıkanmış ütülenmiş olsun. Duş almadan yeni kıyafetler giymek de koltuk altı kokusuna sebep oluyor maalesef. Özellikle de o koku üzerine deodorant sıkmak işkence verici bir koku ortaya çıkarabiliyor. Koltuk altı kokunuz artık rahatsız edici boyutlara ulaştı ise size kesin kullanılmış denenmiş bir tarif vereyim.

''Koltuk altı kokusu nasıl geçer?''​

2 yemek kaşığı karbonat ve 2 yemek kaşığı sıvı halde olan hindistan cevizi yağı ile karıştırın. Krem kıvamına gelince duş sonrası koltuk altlarınıza krem gibi sürün ve kurumasını bekleyin. Kıyafetlerinizi giyin ve koltuk altı kokusu sorunu yaşayanlar kokunun bulunmadığını farkedecekler. Ayrıca bu karışım kıyafete de bulaşmadığını göreceksiniz. Risk almak istemiyorsanız evde bulunduğunuz bir gün bunu deneyebilirsiniz. Bir diğer tarifimiz ise;
Elma sirkesi ile koltuk altı koku sorununu geçirme. Elma sirkesi ile koltuk altlarını pamuk yardımı ile temizleyin koku sorununuz kalmayacaktır.

Koltuk altı kokusu sorunu kadar ağız kokusu da bir sosyal problemdir. İnsanlar ağız kokusu sebebiyle arkadaş edinmek bile istemezler. Peki neden ağız kokusu olur sebebi nedir? ''Ağız kokusu neden olur'' hemen aşağıdaki yazımızda açıklamasını bulabilirsiniz.

 
Üst