Koltuk altı yağlarından nasıl kurtulabilirim?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Koltuk altı yağları nasıl eritilir kadınlar kulübü koltuk altı yağlardan kurtulmanın yolları hamilemiyim forum'da.​

Kızlar koltuk altlarımda ve kollarımın altında yağlanma çok var. Kollarımda ve koltuk altlarımda yağlanma sorununa nasıl çözüm bulabilirim. Kızlar sizler nasıl çalışıyorsunuz nasıl diyet yapıyorsunuz koltuk altı yağları için. Yaz geliyor açık olduğum için sıfır kol giydiğim zaman koltuk altı yağlarım firtlamasin istiyorum. Koltuk altı yağları nasıl gider acil bir şeyler yapmam lazım hanımlar.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Öncelikle size kol hareketleri içeren egzersiz öneriyorum. Önemli bir ayrıntı daha var bedeninize uygun sütyen seçimi çok önemlidir koltuk altlarındaki fazla ya eğer size uygun olmayan iç çamaşırı tercihi yaparsanız daha da çirkin hale gelecektir çirkin görünüme sebep olacaktır. Bunun için yine çok dar kıyafetler giymekten sakının peki kol altı yağlarından kurtulmak için neler yapılır?özellikle kıyafet giydiğinizde ortaya çıkan fazla koltuk alti yağlarına çözüm olarak bol bol kol egzersizleri yapmalısınız. Tabii egzersiz dışında beslenmenize dikkat etmelisiniz çok yağlı abur cubur ya da hazır gıdalarla beslenmemelisiniz. Bunun yanında yağ yakan çaylardan tüketebilirsiniz örneğin Yeşilçay bunlardan biri olabilir kollarınızı güçlendirmek için dediğim gibi şınav çekebilirsiniz bol bol kol egzersizleri yapabilirsiniz barfiks ve kolları çalıştıran güzel egzersizlerdendir.

Kadınların en çok şikayet ettiği şey göbek yağlarıdır. "Göbeğimdeki yağlarla arkadaş olduk eritemiyorum" konumuza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz göbek yağlarından kurtulamayanlar mutlaka konumuzu bakabilir.

 
Üst