Korse ile zayıflamak istiyorum kullananlar yoruma gelebilir mi?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Korse zayıflatırmı kadınlar kulübü korse zayıflama hamilemiyim forum'da.​


Korona günlerinde evden çıkamaz olduk. Evde kal kal, tabi kilolarda durduğu yerde kalmıyor. Hareketsiz kalınca kilo alışım oldukça hızlandı. İnanmayacaksınız ama 100 Kiloya dayandım. 20 kilo almışım. Acilen kilo vermem lazım. Yalnız nereden başlayacağımı bilmiyorum. İnternette takılırken zayıflatan korselerden gördüm. Bunu merak ediyorum. Daha önce kullanan var mı? Korse zayıflatıyor mu gerçekten? Ona göre yol alacağım.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar.
Kilo her hastalığın başı. Bu açıdan fazla kilolardan kurtulmak gerekiyor. Ben de sizin gibi evde kilo alanlardanım. BU açıdan yardımcı olabileceğime inanıyorum. Öncelikle korse zayıflatır mı? Hem evet hem de hayır. Çünkü dünyada korse takayım da bir ada 30 kilo vereyim diye bir şey yok. Termal korseler var. Kilo vermede yardımcı oluyorlar. Ama tek başına etkili ve yeterli değil. Bu açıdan ilk önce güzel bir diyet programı uygulamalısınız. Bununla birlikte hayatınıza egzersiz yani spor da koymalısınız. Ardından korse gibi ek yardımcılar ile de destekleyebilirsiniz. Hani şu hapı alın, şunu için demek istemiyorum. En doğalı ve sağlıklısı, doğru ve sağlıklı beslenerek ve spor yaparak zayıflama olmalı. Bunun için de güçlü bir iradeye sahip olmanız şart. Size tavsiyem bu şekilde. Bende bu yolu uyguladım ve 25 kg verdim. Şuan çok mutlu ve sağlıklı bir yaşamım var. Termal korseler de, vücudu terletiyor. Bazı türleri günde 8 saate kadar kullanılabiliyor. Ayrıca mideyi de sıktığından daha az yiyor insan. Hani faydası var ama yukarıda da dediğim gibi tek başına yeterli değil.

Zayıflamak isteyenler için bir seçeneğiniz daha var. ''Kekreyemiş tozu ile zayıflayanlar'' yazımızı inceleyerek kekreyemiş otu ile zayıflamak mümkün mü nasıl hazırlanır tüm detaylara ulaşabilirsiniz.

 
Üst