Lazere hamilelikte devam edebilir miyim?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Hamilelikte lazer yapılır mı kadınlar kulübü hamilelikte lazer epilasyon hamilemiyim forum'da.​

Kızlar ben lazere gidiyordum ama bir baktım ki hamileymişim valla beklenmedik bir şeydi bu. Lazere gidiyordum tüm vücut için bir de yarıda bıraktım. Doktorum da gitme dedi ama size de sormak istiyorum sizce lazer yaptırmak zararlı mı hamilelikte. Lazere devam edeyim mi sizce. Yoksa hamileyim diye çocuğa zararı olur mu? Ya kızlar bir de parasını peşin verdim yanacak yaa.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Hamilelikte lazer epilasyon için aslında doktorlar zararlıdır demiyor ama şahsen ben zararlıdır diyen doktor duymadım ama hamileliğin ilk zamanlarında artan hormonlar nedeniyle belki lazerin faydası olmayabilir deniyor. Hormonlar alt üst ettiği için vücudu killanmalar daha da artabilir ya da lazere gitseniz bile boşa gitmiş olabilirsiniz. Yine de siz bilirsiniz ama bebeğinizi de bu şekilde yormamanizda fayda var diye düşünüyorum. Nihayetinde lazer bu ben olsaydım bebeğimle böyle bir ortamda bulunmazdım. Gerek yok gibime geliyor. Doğumdan sonra yeni baştan yine gidersiniz. Hem merkezden paranızı geri isteyin ya da doğum sonrası gelicem diye anlaşma yapın derim.

Sorular sorular diyorum.. misafirlerimizden öyle değişik ve güzel sorular geliyor ki şimdi bir tanesini daha hemen sizlerle paylaşmak istedim.
"Dolunayda ağda yapmak tüyleri azaltır mı" yazımızı ilgiyle okuyacağınızı düşünüyorum.

 
Üst