Metpamid nasil kullanılır ishale iyi gelir mi?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Metpamid ishale iyi gelir mi kadınlar kulübü metpamid şurup ishale iyi gelir mi hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar ya çok kotu ishal olmuşum da acaba bende metpamid şurubu vardı kağıdı da kaybolmuş içinde sizce ishale iyi gelir mi? Eğer iyi gelirse hemen alıp yatmayı düşünüyorum acil cevap verirseniz sevinirim. Metpamid şurup ishale iyi gelir mi sizce? Sanki aklımda ishale de iyi geliyor gibi düşünüyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Öncelikle bu tür ilaçları doktor kontrolünde kullanmanızda fayda var. Kafanıza göre ilaç kullanmamanızı öneririm. Yan etkileri vs durumları olduğundan doktor kontrolünde kullanmak en doğrusu. Ayrıca metpamid in ishale iyi geldiğini de duymadım. Mide bulantısı kusma gibi durumlarda kullanılan bir ilaç. Benim kızıma doktor yazmıştı araba yolculuğunda çok midesi bulanır ve mutlaka da kusar o yüzden metpamid şurubu yazdı ve ben de doktor yazdığı için yolculuk öncesi aç karnına ona veriyorum en azından kusması geçiyor yolculuk boyunca iyi geliyor. Ama ishale geldiğini duymadım da okumadım da. İshal için doğal yöntem olan muz haşlanmış patates ve pirinç lapası yapıp yiyebilirsin. Ayrıca su tüketimini de artırmalısın. Ama uzun süren ishaller tehlikeli olabileceğinden 3 günden fazla sürüyorsa doktora gitmende fayda var. Lütfen kafanıza göre de ilaç kullanmayın.

Aşağıdaki linkten ishale ne iyi gelir inceleyebilirsiniz. İlaç almadan doğal yöntemleri deneyebilirsiniz. İshali geçiren doğal yöntemler nelerdir? ''İshale ne iyi gelir'' yazımızı da mutlaka inceleyiniz.

 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Hamilelikte yaşanılan sorunlardan biri de ishaldir. Ayrıca siz değerli misafirlerimiz ve hamile anne adayları için ''hamilelikte ishal hakkında bilinmesi gerekenler'' yazımızı da incelemenizi tavsiye ederim.

 
Üst