Mochi göğüs pompası nasıl memnun kalanlar varmı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Mochi süt pompası kadınlar kulubü mochi süt pompası yorumları hamilemiyim forum'da.​

Merhabalar yeni doğum yaptım bebeğim sarılık oldu ve ememiyor. Ve benim de sütü sağmam gerekiyor. Hangi süt sağma makinesini önerirsiniz ayrıca mochi süt sağma pompası var ama ne kadar kullanışlı. El pompası sanırım nasıl kullanılıyor kullananlar yazabilir mi? Bebeğim en azından beni tutana kadar süt sağma yaparak bebeğime vermek istiyorum. Bu tür pompalar acıtmıyor değilmi arkadaşlar. Nasıl sağacağıma ilişkin de bilgi verirseniz sevinirim haa bu arada mochi süt pompası fiyatı nedir?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Bebekler erken doğduğunda ya da sarılık gibi sorunlar olduğunda ya da hastanede kalması gereken durumlar olduğunda maalesef süt sağmanız gerekebilir. Süt sağma el yordamı ile zorlayabilir sizi. Ama bir pompa yardımı ile işiniz daha kolaylaşabilir. En önemlisi de elinizin yorulmadan kendi kendine sağması daha da işinizi kolaylaştırabilir. Ben bir tane almıştım ama markasını unuttum wee olabilir sürekli elimle sıkmam gereken bir mandalı vardı. Sürekli sağmaktan yoruluyordu elim artık. O dönemde yorulmamak dinlenmek psikolojinizin de iyi olması için mutlaka işinizi zorlaştıran değil kolaylaştıran şeylerin olması çok önemli. 2-3 saatte bir ikizlerime süt sağmaktan bir hal olurdum sinirlerim yıpranırdı. Sizin sorduğunuz mochi ise kullanımı biraz kolay ve pratik. Şu şekilde ki pompa vakumlu, vakumu elinizle sıkıyorsunuz ve düzgün bir şekilde göğse yerleştiriyorsunuz. Bıraktığınızda süt kendi kendine pompanın içine doluyor. Daha fazla vakum yapmak için pompanın dış kenarlarını kıvırıp aynı işlemi yapmanız isteniyor. Ne tutma derdi var ne sürekli elinizin yorulma derdi var. Mochi süt pompası hem pratik hem de yumuşak olması dolayısı ile göğsü de acıtmıyor. Çantanızda yer kaplamadan istediğin yere al götür. Bence en az elektrikliler kadar etkili olduğunu düşünüyorum. Şimdi doğum yapmış olsaydım bunu kesinlikle alırdım. Mochi süt pompasının fiyatı bir yerde 109 lira olarak gördüm. Trendyolda ise hem pompa hem süt saklama poşeti hem de göğüs pedi ile birlikte 161.90 lira olarak satılıyor.

Bebek emziren anneler göğüs ucu yok ya da içeride olanlar mutlaka bu yazımızı incelemelisiniz. Bu şekilde emzirmek ne kadar zor olmalı. ''göğüs ucu içeride olanlar ne yapmalı'' yazımıza giriş yapmak için aşağıdaki linki tıklamak yeterli olacaktır.

 
Üst