Nila ismi Kur'an da geçiyor mu tam anlamı nedir

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Nila isminin anlamı kadınlar kulubü nila isim anlamı hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar 6 aylık hamileyim de kızıma bir isim araştırıyoruz. Büyükler karışmıyor isim konusunda eşim ve bana bıraktılar. Ben de bir yerde duydum nilay ismi vardır ama ben nila ismini çok merak ediyorum anlamı nedir? Bir de kuranda geçiyor mu nila ismi? Nila isminin anlamı nedir bilenler varsa söyleyebilir mi? Zeynep nila koymayı düşünüyorum hatta nila ismine yakın başka bir isim varsa önerilerinizi de alabilirim? Hem uyumlu hem anlamı güzel olursa sevinirim.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Öncelikle sağlıcakla kucağınıza alın inşallah kızınızı. İsim konusu önemli tabii. Hem kaderini hem karakterini etkiliyor isimler. Anlamı da çok önem arz ediyor böyle olunca. İsim koyarken özellikle araştırma yapmanız da çok güzel bir şey. Keşke her anne baba böylesine isim koyma konusunda itina ile davransalar. Ben de ikizlerim doğmadan isimlerini çok araştırmışımdır. Çok inanıyorum isim kesinlikle bir çocuğa çok büyük etkisi oluyor. Örneğin ismi Rüzgar olan bir çocuk rüzgar gibi hızlı yaramaz ve atik olabiliyor. Ya da Ayşe Fatma isimleri Hz. Ayşe Hz Fatıma annelerimizden esinlenip çocuklarımız üzerinde etkisi olabiliyor biraz da niyete de bağlı tabii. Nila ismi de çok hoş böyle kısa ve anlamı güzel isimlere bayılıyorum ben. Hem söylenişi güzel hem anlamı da güzelse harika. Nila isminin anlamına gelince.

''Nila isminin anlamı nedir?'' ''Nila ismi Kuranda geçiyor mu?''​


Nila ismi ; Derin mavi, başarılı olan, başaran ve ulaşan, koyu mavi anlamına da geliyor. Ayrıca Nila ismini ben de çok duymadım çok kullanan bir isim değil ve nadir isimlerden. Ayrıca bu isim Kuran'da geçmiyor. Ama ismin anlamını çok beğendim ben.

Nila isminin harf analizini de size yazmak istiyorum ki. N harfinden dolayı sağduyulu, içgüdüleri oldukça gelişmiş, İ harfinden dolayı hassas ve duygusal olan, çabuk incinen yapıda olan, L harfinden dolayı oldukça yetenekli, sanatsal yönleri gelişmiş ve A isminden dolayı da mantıklı hareket etmesi ve düşünerek hareket etmesi örnek gösterilir.

Size ayrıca şöyle bir link sunmak istiyorum ki kız bebeğiniz de olacakmış belki siz Nila da karar kıldınız ama başka koyabileceğiniz kız bebek isimleri burada bulunmakta. ''Kız bebek isim önerileri istiyorum diyenler'' linkimizden ulaşabilirsiniz.

 
Üst