Patlıcan suyu ile nasıl kilo veriliyor?

S

sorumvar

Member

Patlıcan suyu ile zayıflayanlar kadınlar kulübü patlıcan suyu ile zayiflayanlar yorumları hamilemiyim forum'da.​

Kızlar ilk kez duydum şuan da çok şaşkınım patlıcan suyu ile zayıflama mi olur diyeceğim ama demek oluyor. Patlıcan suyu ile zayıflama hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? Eğer gerçekten zayıflatıcı etkisi varsa çok ilginç ve patlıcanı da çok severim hani seve seve zayıflayabilirim aslında. Zayıflama patlıcan suyu ile nasıl oluyor ne kadar kilo verebiliriz arkadaşlar?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Hareketsizlik ve düzensiz beslenme çok yağlı ve sağlıksız şeyler tüketmek kilo almaya ve dolayısı ile sağlığın da bozulmaya başlayabileceğinin işaretidir. Kilo almak her zaman sağlıksız beslenmenin göstergesidir. Yaglanmalardan kurtulmak için spor ve sağlıklı beslenmek şart. Patlıcan suyu ile zayıflama konusuna gelirsek patlıcan suyu hem antioksidan hem lifli bol su bulunan içinde mineral vitaminler olan bir besindir. Hem sağlıklı beslenirken hem kilo vermeye yardımcı olur. Hem idrar söktürücü hem doyurucu hem de düşük kalorili olduğu için sağlıkla tüketebilirsiniz. Saydıklarımız ile spor yapar ve sağlıklı beslenirseniz kilo verebilirsiniz. Patlıcan suyu ile vücudunuzda birikmiş toksinlerden arınirsiniz. Ayrıca kemiklerimiz için faydalı olan folik asit de bulunur patlıcanda.

"Patlıcan suyu nasıl hazırlanır"​

  • Patlıcan suyunu 7 gün yapmalısınız
  • Günde yarım litre yemeklerden önce bir bardak patlıcan suyu içebilirsiniz
  • Hem kilo verdirecek hem vücudu temizleyecektir
  • Orta boy bir patlıcanı kesin
  • Yıkadıktan sonra küp küp doğrayın ve kavanoza koyun
  • Üzerine su ekleyin sabaha kadar bekletin
  • Taze sıkılmış bir limon suyu ile tüketin.
Patlıcan suyu yanında patlıcanı yemek olarak da tüketebilirsiniz. Ama kesinlikle çiğ olarak patlıcanı tüketmeyin toksik olduğu için zararlıdır. Patlıcan gibi maydanoz da kilo vermeye yardımcı besinlerden. "Maydanoz ile kilo vermek mümkün mü" hemen yazımızı inceleyebilirsiniz.

 
Üst