Redox c saçlarımıza bakım sağlar mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Redox c saça faydaları kadınlar kulübü redox c saça nasıl kullanılır hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlarım selamlar redox c varmış ampul şekilde eczanelerde vardır sanıyorum saçlara çok iyi geliyormuş. Redox c saça faydalarını sıralar misiniz bana. Arkadaşlar redox c saçımıza nasıl uyguluyoruz? Kullananlar varsa anlatır mısınız? Sadece redox c ampulleri saçlarımıza uygularsak ne kadar sürede fayda görürüm?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Saçlarımıza bakım sadece banyoda şampuanla yıkamak olmamalı. Saçlarımıza ekstra bakım uygulayarak saçlarımızı ihtiyacı olan vitamin mineralleri bazi bakimlarla sağlayabilirsiniz. Redox c saça faydaları konusunu açalım biraz. Redox c buna ek olarak evigen ampul ve betanten ampul badem yağı ve zeytinyağı hepsini karıştırın saçlarınıza haftada bir uygulayın buna düzenli devam eder iseniz farkı göreceksiniz. Bunu uyguladıktan sonra 6-7 saat saçlarınızda kalsın sonrasında yıkayın. Redox c kullandığınız zaman saçlarınız daha bakımlı daha sağlıklı uzayan saçlara sahip olabilirsiniz. Kırılmış uzamayan saçlarınıza mutlaka uygulayın.

İlginizi çekebilecek bir konu aşağıda linkte. "Saç çıkaran yağlar hakkında bilgi istiyorum" yazımızı linkten inceleyebilirsiniz.

 
Üst