Rüyamda balık tuttuğumu gördüm hayır mıdır?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Rüyada balık tutmak elle kadınlar kulubü rüyada balık tuttuğunu görmek hamilemiyim forum'da.​


Maşallah, hayır olsun bir rüya gördüm. Bir olta var ve, denize atıyorum. Bir anda oltama bir şey takılıyor. Ben çekmeye çalıştıkça o kaçmaya çalışıyor. Yalnız çok büyük mücadele veriyorum. Uzun süre misinayı makaraya doluyorum. Kan ter içerisindeyim. Sonunda denizden öyle büyük bir balık çıkıyor ki, sanki balina. O kadar büyük. En son elime geçiyor balık. Ardından misinayı çektikçe 2 tane küçük boy balık daha geliyor. Tüm balıkları ellerim ile tuttum. Ardından uyandım. Bu rüya beni çok etkiledi. Sanki gerçek gibiydi. Acaba ne demek? Rüyada balık tutmak nedir? Beni neler bekliyor? Rüyamın yorumu nedir? Cevaplarınızı bekliyorum
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Rüyada balık görmek çok hayırlıdır. Anladığım kadarıyla elinize birkaç tane kısmet geçecek. Bu kısmetlerin ilki çok çok büyük. Yalnız bu kısmete ulaşmak epey uğraştırıcı olacak. Çok fazla alın teri dökeceksiniz. Ama sonunda da çektiklerinizin ve sabrettiklerinizin karşılığını alacaksınız. Bu kısmet için de epeyce mücadele edeceksiniz. Tabi bu büyük kısmet beraberinde iki tane ufak kısmeti daha peşinden getirecektir. Rüyada balık tuttuğunu görmek hele ki siz büyük bir balık tuttuğunuzu görmüşsünüz ki bu işleriniz tamamen yoluna girecek yolunuz açık artık inşallah. Genel anlamda çok güzel bir rüya diyebiliriz. Kısmet ve rızkınızın olacağı anlamına gelir. Maddi kısmetiniz artacak diye de yorumlanabilir. Yalnız elle tuttuğunuz için kararlı ve hırslı olmalısınız. Bunun sonucunda da güzel neticeler alabilirsiniz. Gaybı yalnızca Allah bilir. Allah rüyanızı hayır etsin.

Rüyaları biz bilemeyiz ama her rüyanın da aslında hayra yorumlanması iyidir derler. Rüyada ağlamak nedir peki? ''Rüyada ağlamak ağladığını görmek ne demek'' merak ediyorsanız yazımızı okuyabilirsiniz.

 
Üst