Rüyamda fare gördüm hayırdır inşallah.

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Rüyada fare görmek kadınlar kulübü rüyada fare görmek ne anlama gelir hamilemiyim forum'da.​


Arkadaşlar bir rüya gördüm. Hayır olsun inşallah. Hiç sevmediğim ve normalde gördüğümde çığlık atacağım bir hayvan. Yani rüyada fare gördüm. Acaba ne demek? Hayra mı yormak gerekir? Nelere dikkat etmem gerekiyor? Bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim. Her gördüğüm rüyadan bu kadar etkilenmem ama bu fare rüyasından çok etkilendim. Rüyamda fare eve giriyordu ve dolanıyordu.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar.
Öncelikle tüm rüyaları hayra yormak gerekir. Ayrıca rüya ile amel etmemek gerekiyor. Yalnız yine de yorumlayalım. Aslında fareyi nasıl ve ne şartlarda gördüğünüz oldukça önemli. Rüyanızı pek fazla detaylandırmamışsınız. Bu açıdan genel cevaplayacağım. Öncelikle rüyada fare görmek pek iyi değil. Sağlığı biraz etkileyebilir. Yalnız farenin evde koşturuyor ve eğleniyor olduğunu görürseniz bolluğa ve rızka işaret eder. Fare evinizden çıkıp kaçıyorsa rızkınızın azalacağı anlamına gelebilir. Rüyada çok sayıda fare görürseniz bolluk olacağına dalalet eder. Rüyada fare öldürmek ise bir düşmanınızı alt edeceğinize işaret eder. Ha rüyada evde ölü fare görürseniz bir düşmanınızın olduğuna yada olacağına işaret. Eğer rüyada fare yakalarsanız da bir düşmanınızı yeneceğinize delalet eder. Kısacası fare görmenin yorumları bunlar ama siz de rüyalarınızı hayra yorun bu çok önemlidir.

Rüyaların hepsinde bir anlam yatar. Önemli olan aslında doğru yorumlayabilmek ve hayra yorumlamaktır. Örneğin rüyasında böcek öldürdüğünü gören bir misafirimizin rüyasının yorumu aşağıdaki linkte. ''Rüyamda kocaman bir böceği öldürdüğümü gördüm'' rüyada böcekle ilgili yorumlar nedir bakabilirsiniz.

 
Üst