Saç çıkaran yağlar hakkında bilgi istiyorum

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Saç Çıkaran Yağlar Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum'da​

Arkadaşlar merhaba saçlarımda yoğun bir şekilde dökülmeler oluyor. Saç diplerim normalde kuru daha da kuru bir hal aldı pullanmalar oluştu sebebinin hava değişimi olduğunu düşünüyorum ama hiçbir şey yapmadan da beklemek istemiyorum. Saçlarım benim için çok önemli her kadının olduğu gibi saçlarım için evde yapabileceğim doğal ve sorunlarıma çözüm olabilecek yöntemler arıyorum. saç çıkaran yağlar hangileridir kullanan ve memnun kalan hanımların bana yardımcı olmasını bekliyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Arkadaşım merhaba senin de düşündüğün gibi mevsimsel hava değişiminin saç dökülmesini etkilediği doğru fakat öncelikle saç dökülmesinin sebebini araştırmak ve doktora gidip bazı testler yaptırmak gerekir. Kansızlık, demir eksikliği, vitamin eksikliği ve troit ile ilgili problemler saç dökülmesine neden olabilir.
Bunun yanı sıra evde doğal yöntemlerle benimde uyguladığım "Saç Çıkaran Yağlar" var aynı zamanda saçı ve saç diplerini besleyen karışımlarım var. Sana önereceğim yağları istediğin gibi karışım yaparak sende evde uygulayabilirsin.
Tatlı badem yağı, hint yağı, hindistan cevizi yağı, çam terebentin, ceviz yağı, defne yağı, çörekotu yağı, buğday yağı, sarımsak yağı, jojoba yağı, menekşe yağı, argan yağı, biberiye ve yılan yağı kullanabilirsin.
Bu yağları gramajlarına göre karıştırmalısın. Aktarlarda karışım halinde de satın alabilirsin.
" Propolis organik sıvı" saç derisinde özellikle kabuklanma, pullanma, sedef, egzama, kaşıntı, döküntü ve kepek varsa karışımına mutlaka eklemeni öneririm. Propolis'in en büyük özelliği doğal antibiyotik antibakteriyel özelliği vardır.
 
Son düzenleme:
admin

admin

Administrator
Yönetici
Ayrıca saç çıkaran yağlardan hint yağı badem yağı gibi yağların yer aldığı konumuzu incelemenizi rica ediyoruz.

 
Üst