Sivilce İzleri ve Lekeleri Nasıl Geçer Yardım Lütfen

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Sivilce izleri kadınlar klubü sivilce lekeleri nasıl geçer kadınlar klubü hamilemiyim forum'da.​

30 yaşındayım ve yüzümde ergenliğimde çok sivilce çıkardı hatta yüzüm sivilcelerden görünmezdi. Çok da patlatırdım uğraşırdım sivilcelerimle. Çok sıkıcı ama yüzümde şimdi sivilce lekeleri ve çukur şeklinde izler kaldı bunlardan nasıl kurtulurum. Var mı bir öneriniz doğal yöntemlerle bu izlerden kurtulmak mümkün mü? İzlerden çok rahatsızım sosyal hayatımı da etkiliyor lütfen bir çözüm bana.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Size hangi ürünü önersem emin olun işe yaramayacaktır. Doğal yöntemlere gelince de onları da önersek yine cildinize iyi geleceğini bilemeyiz. Her cilt tipi farklı sonuçta. Ben size şimdi gidip bir limonu yüzünüze boca edin desem geçmedikten sonra neye yarar ya da daha kötü olmayacağının garantisini kim verebilir. Bunu en iyi dermatologlar bilecektir. En iyi gidin bir görünün ve cilt tipinizi ve cildinizin herhangi bir şeye alerjisi var mı yok mu bunu belirlemeniz gerekir. Doktorunuzda zaten en iyi şeyi size önerecektir. Hemen aşağıdaki linkten çağla şikelin uyguladığı bir yöntem var ama o da doktora görünmeden denemeyin diyor ona göre söylemesi bizden.


Ayrıca pirincin mucizevi etkisini bilmeyen yoktur herhalde pirincin etkisi ile daha beyaz porselen gibi bir cilt istemez misiniz. Hemen aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

 
Üst