Sumakla zayıflayanlar buraya yorumlarınızı bekliyorum

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Sumak zayıflatır mı kadınlar kulübü sumak zayıflamaya yardımcı olur mu hamilemiyim forum'da.​


Pandemi günlerinde evde kös kös oturmaktan kilolar aldı başını gitti. Özellikle göbek bölgem çok yağlandı. Haliyle diyete girmem gerekiyor. Ne yapsam diye düşünürken, karşıma sumak çıktı. Sumak ile insanların kilo verdiğini okudum. Bu gerçek mi? Sumak ile kilo verilir mi? Daha doğrusu sumak zayıflatır mı? Bu noktada yardımcı olursanız yada bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Sumakla zayıflayanlar varsa deneyenler hanımlar yardım istiyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar.
Öncelikle fazla kilolar hepimizin problemi. Hele hele pandemi ile birlikte evde kalma süremiz de oldukça arttı. Hal böyle olunca da sıkı beslenme fazla kiloları da beraberinde getirdi. İnsanlar da haklı olarak diyet veya kür yapmaya başladı. Evet bu kürlerden bir tanesi de sumak. Sumak yemeklerimize lezzet verdiği gibi aynı zamanda da bir çok faydayı içerisinde barındırıyor. Bir defa çok güçlü bir antioksidan. Ayrıca C vitamini de barındırıyor. Kalp, damar rahatsızlıklarında bitkisel tedavilerde kullanılıyor. Aslında bu faydalar saymakla bitmez ama ben sorunuzun arada kaynamasını istemiyorum. Bu açıdan sorunuzu cevaplayayım. Sumak ve yoğurt karışımı, kullanılan kilo verme yollarından bir tanesi. Hem de oldukça fazla tercih ediliyor. Hazırlanışı da oldukça basit. Genel anlamda sumak ve yoğurt belirli ölçülerde karıştırılarak kullanılıyor. 3 kaşık yoğurda bir kaşık sumak ekleniliyor. Tercihe göre bu karılıma sirke ekleyenlerde var. Ama altta yatan bilinmeyen bir rahatsızlık varsa midenize dokunabilir bu karışımlar mutlaka doktora danışmadan kullanmayın diyoruz.

Bizim meşhur yazımız ''maydanoz ile kilo vermek mümkün mü'' linkten tıklayarak inceleyebilirsiniz. Zayıflamak için türlü şeylerden medet umanlar bir de maydanoz ile zayıflamak mümkün mü yazımızı inceleyebilirler.

 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Kilo vermek için biraz önce bir misafirimizin sorduğu 7 zeytin 1 kuru incir kürünü yazmıştım aşağıya ekleyeyim konusunu bunu da deneyin kızlar kilo vermek için tamamen bitkisel ne kaybedeceksiniz değil mi :)

 
Üst