Tetanoz aşısı olmazsak ne olur olmayanlar var mı?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Tetanoz aşısı olmazsak ne olur kadınlar kulübü hamilelikte tetanoz aşısı olmasak ne olur hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar bu 3 aydan sonra dik tetanoz aşısı oluyormuş galiba ya ben olmak istemiyorum olmazsak ne olur acaba hamilelikte tetanoz aşısı olmazsak bir sakıncası var mı tetanoz aşısı olmayan var mı? Yani hamileyken iç ilaç kullanmadım sadece folik asit kullandım hamileyken aşı vurulmak hele hiç aklımdan geçmiyor lütfen yardımcı olur musunuz olmayı düşünmüyorum siz neler düşünürsünüz sizce olmalı mıyım?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Tetanoz aşısı olmazsak ne olur konusuna değinelim. Tetanoz aşısı aslında sizi ve bebeğinizi enfeksiyonlara ve bakterilere karşı koruyan bir aşıdır eğer son 10 yılda tetanoz aşısı olmadıysanız hamilelikte mutlaka yaptırmanız gerekir diye düşünüyorum doktorunuza zaten önerecektir bunu. Tetanoz aşısı olmadığınızda hem bebeğinizde hem sizde enfeksiyon çıktığında bunu önleyemez ben eğer ölüme kadar götürebileceğini unutmayın. Tetanoz aşısı yapılmazsa tetanoz hastalığına yakalanma riski daha fazla olur en sık ölüm sebebi ise solunum yetersizliği solunum yetmezliği sebebiyle oluşan ölümlerdir. Bana kalırsa yaptırın hamilelikte eğer bir yan etkisi olsaydı zaten kimse vurulmazdı bu sizi bebeğinizi koruma amaçlı.

Hamilelikte korona yaşayanlar orada olanlar var mı bu süreci nasıl geçirdiniz yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz böylece hamile anne adaylarına da fikirler vermiş olursunuz. "Hamilelikte korona olanlar var mı nasıl süreç geçirdiniz" yazınız hemen aşağıda.

 
Üst