Tombul yanaklarımdan ve gıdığımdan nasıl kurtulabilirim?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Tombul yanaktan kurtulmak kadınlar kulubü tombul yanaktan kurtulma hamilemiyim forum'da.​

Hanımlar ben biraz balık etli bir bayanım ama kilo vermeye başladığımda istediğimde veriyorum inceliyorum yani ama yüzümden asla veremiyorum. Ablak şişman bir yüze tombul yanaklara sahibim. Tombul yanaklardan nasıl kurtulabilirim çok çirkin hissediyorum kendimi yaa. Yüz egzersizi mi yapmalıyım ya da yanaklarımı eritmek için nasıl bir işlem yapmalıyım. Yanaklarım gıdım beni sinir ediyor. Kurtulmak istiyorum ama.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Aslında tombul yüzlü olanlara hiç kırışmaz ay parçası gibi olurlar derler ama siz tersini mi düşünüyorsunuz acaba. Spor yapıp kilo veriyorsanız yüzünüzden hiç kilo eksilmiyorsa yüzünüzü daha ince göstermek ya da yanaklarınızı inceltmek bir nebze mümkün olabilir. Ama düzenli yüz yogası ya da yüz hareketlerini yapmanız gerekebilir. Hem tombul yanaklardan hem sarkan gıdılardan kurtulabilirsiniz belki. Bunun için önce yanaklara yapabileceğiniz hareketleri anlatayım size. Yakları ince göstermek için düzenli yapmanız gereken balık hareketi. Yanaklarınızı içe çekin ve bu şekil yukarı doğru bakın aynı zamanda gıdınıza da faydası olacaktır bunun. Yine XO tekrar etmek. Bir X deyip bir O demeniz gerekiyor. Bunu yaparken dudak ve yanakların gerildiğini hissedin. Yukarı tavana bakarak tavana öpücük gönderin. Böylece hem yanaklar hem gıdı gerilmiş olacak. Dudakların arasına kalem tutturun ve yukarı tavana doğru yönelin. Tavana kalemle yazı yazmaya çalışın. Sizlere daha fazlası için yanakları eriten hareketlerin yer aldığı izleyebileceğiniz bir video linki de bırakıyorum.


Vücudundaki çatlaklardan şikayet edenler için ''vücut çatlaklarına ne iyi gelir'' yazımızın linkine aşağıdan ulaşabilirsiniz. Vücudundaki çatlaklardan nasıl kurtulabilirsiniz çözüm yöntemleri hepsi yazımızın içeriğinde.

 
Üst