Ütü ile yapılan armalar ile kıyafetler tasarlamak istiyorum

S

sorumvar

Member

Ütü ile yapışan arma nasıl yapıştırılır kadınlar kulubü ütü ile yapışan arma nerede satılır hamilemiyim forum'da.​

Merhaba hanımlar yaa bu birkaç görsel gördüm de insanlar kendisi yapıp satıyormuş. Ben de evde durmaktan çok sıkıldım evde sipariş verip kendim bebekler ya da çocuklar için kıyafetler tasarlamak istiyorum. Kıyafetleri düz desensiz toptan alıp ütü ile yapışan arma varmış bunlardan sipariş verip yapmayı düşünüyorum. Bu tür işler yapan var mı? Ütü ile yapışan arma nasıl yapıştırılır tam olarak işlem nedir?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Yaa çok zevkli iş aslında benim arkadaşım yapıyor bebek hastane çıkışı filan tasarlıyor. Çok zevkli bence. Kıyafetleri dediğiniz gibi düz renk alıyor armaları da netten sipariş ediyor. Bir takım oluşturuyor çok şık görünüyor. Armaların nasıl yapıştırıldığına gelince ütü ile yapıyor. Haa unutmadan söyleyeyim armaları alırken aldığı yerden yapıştırıcı da alıyor o armaların yapışmasını sağlayan yapıştırıcı. Her yapıştırıcı olmuyor yani. Ben senin için öğrendim ve yapıştırıcı adı e6000 onunla yapıştırıyor. Ve bir de her evde bulunan ütü sayesinde. Armaya yapıştırıcı sürüyor ve kıyafet üzerine koyuyor bir bez örtüyor üzerine ütüyü de buharsız şekilde basıyor herhalde yaklaşık 20 saniye tutuyor eğer yapışmamış ise yine tekrarlayabilirsin. Ama çok güzel takımlar oluşuyor o armalar ile. Ütü ile yapışan armalarla tasarladığı kıyafetler takımlar çok satılıyor oldukça farklı ve şık durduğu için bebiş anneleri tarafından da tercih ediliyor.

Bebek kıyafetleri filan deyince hemen sizinle yenidoğan ihtiyaç listesini paylaşmak istedim. Doğum yapacaklar ya da yeni doğum yapmış olan anneler hemen yazımızı inceleyebilirsiniz. ''yenidoğan bebek ihtiyaç listesinde neler olabilir''

 
Üst