Uykusuzluğuma bir çare arıyorum yardım lütfen

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Uykusuzluğa ne iyi gelir kadınlar kulübü uykusuzluğa kesin çözüm hamilemiyim forum'da.​


Yoğun bir iş temposu ile çalışıyorum. Geç saatlere kadar çalışıyorum ve eve gidince rahat bir nefes almak ve derin bir uykuya dalmak istiyorum. Ama gel gör ki, bi yatakta takla atmadığım kaldı. Ne yaptıysam uyuyamıyorum. Günlük birkaç saat uyuyabiliyorum ve yine uykusuz saatler geçiriyorum. Şöyle yatağa girdiğimde uykusuzluğuma iyi gelecek bir şeyler yok mu? Tavsiyelerinizi bekliyorum. Uykusuzluğa ne iyi gelir dua bile varsa edeyim uyumak için arkadaşlar.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar.
Bence uyku Allah’ın insanlara verdiği en önemli özelliklerden bir tanesi. Kendimi düşünüyorum da, bir gün uykusuz kaldığımda halden hale giriyorum. Sizi düşünemiyorum bile. Kardeşimin böyle bir problemi vardı. Düzeltinceye kadar bizler de onunla birlikte epey yorulduk. Bu rahatsızlığın tıptaki adı insomnia. Aslında bir çok uykusuzluk probleminin altında yaşam şartları yer alıyor. Örneğin gün içerisinde çok fazla kahve içilmesi, stresli ve yoğun bir iş temposu. İşlerin çözülememesi, ekonomik sıkıntılar, uyumadan önce yemek yemesi, ailevi problemler ve bozuk psikoloji gibi nedenler uykuyu direkt etkileyen faktörlerden. Öncelikle bunlara dikkat etmeniz ve yaşamınızı düzenlemeniz gerekiyor. Bunun dışında melisa, ıhlamur gibi bitkisel çaylar da uyumadan önce içildiğinde rahatlatıcı olacaktır. Ilık bir sütte uykuya iyi gelecektir. Ama ciddi manada uyku problemleriniz var ise, gitmeniz gereken iki tıp alanı var. Bunlar nöroloji ve psikiyatri. Zira ilaç tedavisi de uygulanabilir.

''Uykusuzluğa İyi Gelen Dua''​


Allahümme eslemtü nefsi ileyke veveccehtü vechi ileyke vefevveztü emri ileyke veelce'tu zahri ileyke. Rağbeten ve rahbeten ileyke. Lamelcae velamenca minke illa ileyke. Amentü bikitabikellezi enzelte venebiyyikellezi erselte.

Dua yazmışken mutlaka isteklerinin gerçekleşmesini isteyenler aşağıda linkini verdiğim yazıyı okumalılar. ''Şahmeran duası okuyanlar'' yazımız hemen linkte. Duanın mucizelerini sizde görün istedim arkadaşlar.

 
Üst