Vestel buzdolabı çeyizime almayı düşünüyorum ne dersiniz?

S

sorumvar

Member

Vestel buzdolabı yorumları kadınlar kulubü vestel buzdolabı kullanıcı yorumları hamilemiyim forum'da.​

Kızlar çeyizime beyaz eşya arayışı içindeyim ama karar veremiyorum yaa. Ne alsam acaba etraftan bir sürü yorum yok şu iyi şunu al yok bu iyi bunu almalısın. Sanki parasını onlar verecek :) Şimdi bana yardımcı olun iki marka var buzdolabı için kafamızda vestel mi bosh mu ne dersiniz. Vestel buzdolabı son modelleri iyi diyorlar kararsızım yaa. Güzel ve uzun yıllar idare etsin istiyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Öncelikle Allah mesut etsin şimdiden. Çeyiz toplarken tabii ki insanların görüşlerini dikkate almak iyidir. Çünkü görmüş geçirmiş insanlar bilirler herkes bir şey söylesin sen yine zevkine istediğine göre alırsın ama marka model konusunda fikirleri de önemse bence. Vestel yerli üretim olarak en iyilerinden biri diyebilirim. Ama öncelikle marka tercih etmek kadar buzdolabı tipini nasıl tercih edeceğin de önemlidir. Oturacağın evi seçmiş olmalısın bence diye düşünüyorum mutfağına uygun ölçülerde almanı tercih ederim. Buzdolabı tipi olarak da iki kapılı mı kombi tipi mi yani buzluğu aşağıda olan model mi ya da standart bir buzdolabı mı alacaksın tipine de karar vermen iyi olur öncesinde. Bana kalırsa en iyisi önce fikir alıp sonra gidip canlı canlı görerek modele karar vermeniz daha yerinde olur.

Hemen ilginizi çekecek bir konu daha paylaşmak isterim. Buzdolabında bazen kökü kokuya sebep olan durumlar olabilmektedir. Hemen konumuza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz hanımlar. ''Buzdolabında kötü et kokusu nasıl temizlenir'' kolay ve güzel çözüm önerileri yazımızda.

 
Üst