Vicks ile göbek eriten var mı kızlar ?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Vicks ile göbek eritme kadınlar kulübü vicks ile göbek eritme hamilemiyim forum'da.​

Ahhh kızlar yaa bu göbekten nasıl kurtulurum bilmiyorum. Doğumdan sonra kaldı bir daha gitmez oldu. Ben de şahsen şimdiye kadar pek önemsemedim de şimdi artık iyice rahatsız ediyor. Göbek bölgesi olduğu için gizleyemiyorum da. Vicksin göbek eritmede başarılı olduğunu duydum. Peki vicks ile göbek eritmek mümkün mü?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Göbek yağları maalesef ki kadınların en sıkıntı duyduğu durumlardan biri. Çoğu kadının da sorunu olmakla birlikte göbek yağlarından kurtulmak için türlü çareler denerler. Vicks ile göbek eritme olayını ben de ilk kez duydum ama sizin için araştırdım. Vicks daha çok soğuk algınlığı durumlarında kullansak da demek göbek yağları eritmek için de kullanılıyor. Vicks ile birçok yöntem bulunmakta göbek eritmeye dair. Ben size en çok tercih edilenin tarifini vereceğim hemen.

"Vicks ile göbek eritme kürü tarifi"

Yarım vicks dolu kutunun içine yarım tatlı kaşığı karbonat ve bir tablet kafur ekleyin toz halinde ise 2 tatlı kaşığı eklemeniz yeterli olur. Macun kıvamına getirdiğiniz karışımı göbek bölgesine iyice yedirip streç film sarıp bu şekilde hareket halinde olmanız daha çok işe yarayacağını gösterir. Bazıları sürdükten sonra yatin demiş ama hareket halinde olmak yağların yakımına daha çok yardım edecektir. Sonraki gün dus alıp o bölgeyi iyice keseleyin. Her gün kullanın bu işlemi tekrarlayın. Hemen fayda sağlamayacaktır. Uzun süre düzenli kullanımı sonucunda fayda görür iseniz bize buradan yorum olarak tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz.

Göbek ve bel yağlanmasından kurtulamıyor iseniz bu yazımız mutlaka sizi ilgilendirecektir. "Göbek ve bel yağlanmasından kurtulmanın yolları" yazımız hemen aşağıdaki linkte.

 
Üst