Vizon rengi nasıl bir renk hangi renkle kombine edilir?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Vizon nasıl bir renk kadınlar kulubü vizon rengi nasıl bir renk hamilemiyim forum'da.​

Vizon rengini çok merak ediyorum kızlar özellikle salon takımı almayı düşünen biri olduğum için sizce vizon salon takımı olarak nasıl olur. Hangi renklerle yakışır? Vizon rengi koltuk takımına yakışan hangi renk olabilir? Vizon nasıl bir renktir yani salonda koltuk olarak karanlık görünüz mü dersiniz? Vizon rengi koyu bir renk gibi geliyor da sizce açık renklerle mi kombine etmem lazım?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Vizon rengi kahverenginin bir tonudur. Vizonu ben çok severim. Vizon tam kahverengi olmamakla birlikte hafif griyi de andırır. Vizon renk koltuk takımı tercih edecekseniz bej krem sarı gri ekru gibi renklerle kombine edebilirsiniz. Aslında vizon nötr bir renk olduğu için canlı renkler kullanarak da kombine edebilirsiniz. Sarı özellikle güzel bir seçenek. Dekorasyon içinde canlı renklerle odanın cansız görünmesini önleyebilirsiniz. Dediğim gibi sarı yeşil kırmızı gibi canlı ana renklerle vizon dengelenebilir. Fıstık yeşili vizon koltuk takımı gördüm nette harika bir uyum yakalanmıştı. Vizon koltuk takımınızın kırlentlerini de bu renklerden tercih ederek dengeleyebilirsiniz. Bence çok yakışacak bir dekorasyon olur. Hiç karanlık ta olmaz eğer doğru dengelerseniz.

Dilerseniz ya da ilgilenen varsa aşağıda linkini verdiğim konuya da bir göz atın derim. ''Eskiyen koltuk döşemelerini nubuk kumaş ile değiştirsem'' ilginizi çekiyorsa konumuza aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

 
Üst