Yatağımı Bambi alacağım yardım edin

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Bambi infinity yatak kullananlar kadınlar kulübü bambi infinity yatak yorum hamilemiyim forum'da.​

Merhabalar kızlar ben evleneceğim de mobilya olarak Bellona tercih ettik orada yatak da baktık ama ben beğenmedim sahsen. Sık sık reklamlarda gördüğüm Bambi yatakları aklımda kaldı nasıldır sizce Bambi yatak kullanan varmı? Reklamlarda da gördüğüm kadarıyla son derece konforlu görünüyordu. Herhalde bambiye bakacak gibiyim. Bambi infinity yatak hakkında neler düşünüyorsunuz. Sanki çok hoşuma gitti.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalarl
Bambi yatak hakkında hiç olumsuz bir yorum duymadım. Yakın arkadaşlarımin Bambi tek kişilik çift kişilik çok rahat ve konforlu inan çok şık ve kaliteli görünüyor. Benim yatağım istikbal ama pek memnun kalmadım. İstikbal mobilya konusunda iyi bence ama yatak konusunda Yataş ya da Bambi iyi. Hele Bambi daha sıkı bu konuda. Eğer alırsanız hiç düşünme derim. Bambi infinity yatak mutlaka gir sayfasından inceleyin. Her detayı zaten seni kendine çekecek. Eğer evleniyorsan bence hiç düşünme en iyisini al pişman olmazsın. Yatak çok önemli yatıp dinlenmek için kullanıyorsun insan derin ve rahat bir uyku çekmek istiyor. İşte bambi de bu konfor fazlasıyla var. Hareket rahatlığı sağlıyor ayrıca eşler hareket ettiğinde de ayrıca birbirinizden etkilenmiyorsunuz su üzerinde yatmak gibi olmalı:) bu kadar anlattım bende almak istiyorum yaa bambi.

Yeni evleneceklere harika bir link bırakıyorum. Aynasız ev olmaz dekorasyonun vazgeçilmezi olduğunu düşünüyorum. "Ayna dekorasyon fikirleri isteyenler" hemen aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.
 
Üst