Yatak odası duvar resmi için modeller var mı

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Yatak odası duvar resmi kadınlar kulübü yatak odası duvar kağıtları hamile miyim forum'da.​

Arkadaşlar yatak odası duvar resmi için neler önerirsiniz duvar kağıdı istiyorum ama en model olanlarından böyle ışıklı resimli tarzda istiyorum nereden yaptırabilirim ya da hazır olanlar var mı? Yatak odası duvar resmi için sizler neler tercih ettiniz son zamanlarda yatak odası duvar dizaynı yaptıran var mı bildiğiniz iç mimar var mı ben Ankara'da yaşıyorum merkezde.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Yatak odası duvar resmi için önce ne istediğinizi bilmeniz gerekiyor elinizde örnekler olması gerek onun için dilerseniz ben size konumuzun en aşağısında link bırakayım orada farklı örnekler görebilirsiniz. Belki böylece aklımızda bir fikir oluşur eğer yatak odanız fazla ışık alıyorsa biraz daha koyu bir duvar dekorasyonu deneyebilirsiniz eğer ışık almayan karanlıkta kalan bir yatak odası ise duvarlarınızda ışıklı temalar kullanabilirsiniz daha aydınlık renkler tercih edebilirsiniz. Son zamanlarda çıkan o kadar hoş modeller örnekler var ki yatak odası değil adeta bambaşka bir mekanda gibi hissedebilirsiniz kendimizi o mekana girdiğinizde. Yatak odalarına eskiden pek değer verilmezdi ama artık sadece dinlenip uyuduğumuz yer değil orası da bizim özel şahane bir yaşam alanımız olabilmektedir.

Aşağıdaki linki incelediğinizde "yatak odası duvar için uygun resim arıyorum kızlar" konumuzda farklı örneklere ve önerilere ulaşabilirsiniz.

 
Üst