Yoğurt Kürü Ne Kadar Zayıflatir

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Yoğurt kürü ile zayiflayanlar kadınlar kulübü yoğurt kürü ile zayıflama hamilemiyim forum'da.​

Merhabalar hanımlar yaa zayıflamak istiyorum yoğurdu da çok severim en azından bildiğim ve sevdiğim bir şey olduğu için hem yemek hem zayıflamak istiyorum. Yogurt kürü nasıl yapılıyor merak ediyorum. Yapıp kullananlar varsa ve tâbi ki ise yaşayanlar yoğurt kürü ile zayıflamak istiyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Yoğurt zaten çok faydalı tok tutan bir besindir. Diyet yaparken bile yoğurt ara öğünlerde önerilir. Hem tok tutar hem besin değeri de yüksektir. Kilo vermek için biçilmiş kaftandir deyim yerindeyse. Yoğurt yağ yakmaya hem de bölgesel yağlardan kurtulmaya yardımcı olur. Bir kase yoğurda yarım limon 2 yemek kaşığı nar, bir miktar kuru nane ile kür hazırlayıp gece yatmadan 1-2 saat önce yiyebilirsiniz sonrasında hiçbir şey yememelisiniz. Bir başka yoğurt kürü de bir kase yoğurt yarım limon ve bir çay kaşığı zerdeçal ya da pul biber bu da yağlarınızı yakmaya yardımcı olur. Ama bu arada bunu denerken spor yapmalı sağlıklı beslenmelisiniz ayrıca bol su içmeyi de ihmal etmeyin.

Kadınlar kilo yönünden çok muzdarip olabilirler. Belli zamanlarda özellikle hamilelikte alınan kilolar menapoz bazı ilaçların kullanımı gibi durumlarda oldukça musaitiz kilo almaya. Şimdi ilginizi çekecek bir yazının linkini bırakıyorum buraya. Göbek ve bel yaglanmasindan kurtulmanın yolları.

 
Üst