Açık Kahve Leke Geldi Üstüne mi Görüyorum

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Üstüne görme yaşayanlar kadınlar kulubü üstüne görme belirtileri hamilemiyim forum'da.​

Selam canlar benim adetime daha 5 gün var bugün adet oldum sandım hatta dedim herhalde erken oldum bu ay ama kafamı kurcalayan bir şey oldu. Tam adet gibi olmadım yani kahve leke şeklinde oldum çok da değildi miktarı. Yerleşme kanaması filan diyorlar bu olabilir mi acaba? Üstüne görme yaşayanlar nasıl oldu merak ettim benim durumum da üstüne görme olabilir mi? Kahve lekenin geldiği gün de bugün de hala kasık ağrım var. Hamile olabilir miyim?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Canım üstüne görme olabilir. Daha önce böyle bir durumun oldu mu bilmiyorum ama 5 gün varken leke gelmesi tuhaf buna ancak üstüne görme diyebiliriz. Sperm ve yumurtanın döllenmesinden sonra tüplerde gelişmeye başlaması ve rahme yerleşmesi tam 5-7 gün içinde gerçekleşir. Yani siz eğer hamile iseniz yumurtlamadan 7-10 gün sonra kandan test yaptırdığınızda hamile olduğunuzu anlayabilirsiniz. Üstüne görme yaşayan kadınlar da bu rahme yerleşme anında oluşan kahverengi kanamalardır. Kimi kadın bunu adet kanaması ile karıştırabilir. Size tavsiyem 5 gün sonra bir idrar testi yaptırmanız eğer bekleyemem diyorsanız doktora bir görünün derim.

''Üstüne görme belirtileri nelerdir?''

Üstüne görme belirtileri; adet gününden 3-5 gün önce gelen kahverengi leke, halsizlik, baş dönmesi, mide bulantısı, iştahsızlık, sık idrara çıkma, göğüslerde hassasiyet.

Üstüne görme yerleşme kanaması ile alakalı bir yazı mutlaka inceleyin. Üstüne görme belirtileri ne zaman başlar ne zaman biter aşağıdaki yazımızda.

 
Üst