Bebeğim Neden Uyumuyor Lütfen Akıl Verin

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Bebeğim 6 aylık uyumuyor kadınlar kulübü bebeğim neden uyumuyor hamilemiyim forum'da.​


Anneliğin ne kadar zor olduğunu doğuma kadar anlamıyordum. Şimdi artık anneliğin ne kadar zor ne kadar kutsal aslında annemizi gereksiz yere üzdüğümü şimdilerde çok iyi anlıyorum. Bebeğim 6 aylık oldu ve normalde düzene alıştırdığım çocuk artık uyumak istemiyor uyku saatlerinde. Huzursuzluk bitmeyen ağlamalar dinlenemez oldum sürekli göğsümde yatıyor memede kalmak istiyor. Böyle devam ederse yandım ki ne yandım. Hanımlar yaşayan illaki vardır böyle durumlar. Tecrübeli anneler ne olur yardım edin. 6 aylık bebek neden uyumaz? soruyorum size.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Çok doğru yere parmak bastın canım. İnan annelik çok zor. Uykusuz geceler, kusmalar, emzirememe, yüksek ateş daha neler neler. Ama güzel şey be anne olmak dünyanın en güzel duygusu olabilir bence. Bebek büyütmek onun her türlü ihtiyacını zamanında karşılamak çok önemli. Gelelim senin bebeğine. 6 aylık bir bebek ve kontrol ettiniz mi belki diş çıkarıyor belki de bu huzursuzluk bundan dolayı olabilir. 6 ay aşılarını da yeni yaptırdıysan her aşı sonrası bebeklerin huylarında değişim olabiliyor böyle.

Gaz sıkıntısı mı var bunu anlaman lazım gaz sorunu olan bebeklerde de bu olabiliyor zaman zaman. Akşam yatmadan önce rahat ılık bir banyo yaptır onu çok rahatlatacak en azından gece biraz daha rahat uyuyabilir. Eğer sorun diş ise mızmızlanır doğru ve doktoruna danışarak rahatlatıcı şeyler önerecektir illaki. Sana şunu da belirtmeliyim ki bebek uyumuyor diye sallamaya sakın alıştırma. İleride dersin ki hayatımın hatasını yapmışım. Kendi kendine uykuya dalması senin kazanacağın en büyük zafer olur demedi deme.

''Bebekler neden uyumaz?''

Bebeklerde uyumama uyuyamama nedenleri arasında; diş çıkarma, gaz problemleri, yüksek ateş, burun tıkanıklığı, karın ağrısı gibi nedenlerdir.

Biliyorsunuz belki bebeklerde ilk 5 yıl ateşli rahatsızlıklar çok yaygındır. Çocuklarda ateş ve nedenleri ile ilgili yazımızı bir anne olarak mutlaka incelemelisin.

 
Son düzenleme:
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Ayrıca bebeğinizin gaz sorunundan dolayı uyumadığını düşünüyor iseniz aşağıdaki konuda yer alan Nurse Harveys ürününü kesinlikle kullanmanızı tavsiye ediyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Ayrıca bebeğinizin gaz sorunundan dolayı uyumadığını düşünüyor iseniz aşağıdaki konuda yer alan Nurse Harveys ürününü kesinlikle kullanmanızı tavsiye ediyorum.

Bunu benim doktorum önermişti kızlardan biri kolik olunca çok faydasını gördük biz.
 
S

Sadmin

Kadınlar Kulübü Hamilemiyim Forum
Yönetici
Bende ikizlerimde kullandım hayatım gerçekten işe yarıyor o zaman Kıbrıs'tan kaçak geliyordu sünraları Türkiye'ye girince herkes artık alabiliyor. Güzel ürün tavsiye ediyorum.
 
Üst