Bebeğimde Solunum Sıkıntısı Var Endişeliyim

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Yenidoğan solunum sıkıntısı kadınlar kulübü yenidoğan solunum sıkıntısı hamilemiyim forum'da.​

15 gün önce doğum yaptım bebeğim 32 haftalık dünyaya geldi sezaryen ile ama doğar doğmaz solunum sıkıntısı nedeniyle küvöze aldılar. Ben de 15 gündür hastaneye git gel yapıyorum. Hala iyileşmedi ve nefes alma vermede güçlük çekiyor bebeğim. Halbuki hamileliğimde ciğer geliştirici iğne de olmuştum bebeğim için çok üzülüyorum. Kahroluyorum ona dokunamadığım için. Dua edin ne olur bebeğim çıksın bir an önce sağ sağlim. Yenidoğan solunum sıkıntısı olan var mı bebeğinde böyle benimle paylaşabilir misiniz?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Endişenizi çok iyi anlıyorum ve çok geçmiş olsun inşallah bir an önce sağlıkla bebeğinize kavuşursunuz dileklerinde bulunmak istiyorum. Ben de prematüre bebek annesi olarak en iyi anlayanlardanım sizi. Merak etmeyin ciğer geliştirici iğne de olsanız hamileliğinizde bebekler erken doğdukları zaman yeni doğdukları ortama dünyaya alışmak için bir süre kuvözde kalmaları gerekebiliyor biz anneler bunu istemesek bile. Ama şöyle düşünün onun sağlıklı bir şekilde hayata tutunması ve rahat nefes alabilmesi için bu gerekli. Doktorlarımız sayesinde ve tabi önce Allah'ın sayesinde bebeğinize kavuşursunuz bir an önce. Sabırla beklemek en doğrusu ayrıca sütünüzü sağmayı da ihmal etmeyin bu arada. Enfeksiyon filan olmasın da bu tür solunum sıkıntılarında yenidoğanlar bir süre sonra sağlıklı bir şekilde anne babalarına teslim ediliyor. Gönlünüzü ferah tutun.

Yenidoğanlarda oluşan bir sorun da hiperbilirubinemidir. Nedir nasıl tedavi edilir yazımızı mutlaka okusunlar yeni doğum yapmış anneler ve anne adayları.

 
Üst