Emziriyorum Vicks Kullanabilir miyim?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Emziren anneler vicks kullanabilir mi kadınlar klubü emziren anne vicks kullanımı hamilemiyim forum'da.​


Merhabalar ben 2 aylık daha yeni doğum yaptım. Sezaryen oldum ve çok zor geçti diyebilirim. Birkaç gündür de burnum tıkalı soğuk almışım galiba. Emziriyorum da acaba vicks sürsem burun deliklerimin etrafına birazda buharda çekmek istiyorum içime emzirirken bebeğe zararı olur mu diye sormak istiyorum. Bu konuda fikri olan önerisi olan varsa merak ediyorum cevaplarınızı bekliyorum. Emziren annelerin vicks kullanır mı konusu ile alakalı bilgi göremedim cevaplarsanız sevinirim.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Geçmiş olsun öncelikle. Vicks kullanımı gebe kadınlarda kesinlikle kullanılması önerilmez ama emziren annelerde bebeğe temas etmeyecek şekilde ise kullanılabilir. Yine de doktora danışmanızda fayda var ama size tavsiyem daha çok c vitamini ile beslenin kendinizi sıcak tutun gece yatarken de burun kenarlarına vicks sürebilirsiniz. Buhar konusunu bilemedim. Özellikle de emzirdiğiniz için göğüse yakın bölgeye sürmemenizi tavsiye ederim. Çünkü bebeğin solunumuna kaçması halinde tehlikeli olabilmektedir. Peki bebeklerde burun tıkanıklığı nasıl geçer? Hemen linkteki yazımıza göz atabilirsiniz.


Bebeğinizi emziriyorsunuz ve bebekte gaz yapan yiyecekler hangileridir hemen sizi ilgilendiriyor ise aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

 
Üst