Bebeğimin Burnu Tıkalı Yardımcı Olur musunuz?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Bebeklerde burun tıkanıklığı kadınlar klubü bebeklerde burun tıkanıklığı nasıl geçer kadınlar klubü hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar yavrum 6 aylık bir haftadır burnu tıkalı ve uyuyamıyor acaba doktora gitmeli miyiz? ne olur doğal bir çözüm söyleyin bana. Doktora gidemiyoruz malum evde en azından gece yatarken rahat uyuyabileceği bir yöntem söyleyin. Uyuyamıyor ve haliyle huzursuz olup ağlıyor. Bende kaç gündür uykusuzum. Önerilerinize muhtacım şuan.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Öncelikle merhabalar sayın misafirimiz

Bebeklerdeki burun tıkanıklığı özellikle bu mevsim geçişlerinde çok sıkça olur telaş yapmayın ama 6 aylık olduğu için doğal yöntemler kullanmak çok doğru değil. Sunacağımız yöntemler zararlı olabilir. Ama bildiğim rahatlatıcı ilkel de olsa işe yarayan bir yöntem var. Ben de çocuklarıma burun tıkanıklığı olduğunda deneyip faydasını görmüşlüğüm var. Biraz oda kötü koksa da her şey çocuklarımız için değil mi? Bir bütün soğanı kabuklarını soymadan dörde bölün ve çocuğunuzun baş ucuna koyun soğan onun nefesini açmaya yardımcı olacaktır inşallah. Çocuk doktorundan tavsiyeleri hemen aşağıdaki linkte dinleyebilirsiniz.

 
Üst