Emzirme yastığı pratik mi kullananlar tavsiye eder mi?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Emzirme yastığı kadınlar kulubü emzirme yastığı kullananlar hamilemiyim forum'da​

3 çocuktan sonra tatlı mı tatlı ikizlerimiz oldu. İki çocuk bakmak ve emzirmek gerçekten de çok zor. Ayrıca büyük güçte harcıyorum. Süt içerken boyunlarını tutamıyorum. Bu açıdan emzirme yastığı kullanmaya karar verdim ama. Daha önce kullanmadığımdan, nedir? Ne değildir bilmiyorum. Sadece kulaktan dolma şeyler var işte. Emzirme yastığı kullananlar önerilerde bulunabilir mi? Bebekler iki tane olduğu için özellikle ikiz anneleri neler kullandı ikisini aynı anda emzirmek için tavsiyelerinizi bekliyorum.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Bilmem mi o ikiz bebişler nasıl büyüyorlar nasıl geçiyor zaman. Bir tek Allah bir de onları büyütenler bilir. Özellikle iki tane oldukları için emzirme döneminde en zorlanma zamanları diyebilirim. Emzirme anında sizin ve bebeğin rahatına önem vermek için emzirme yastığı kullanabilirsiniz. Emzirme yastıkları hem size konfor sağlarken hem ellerinizi rahatça kullanmanızı da sağlar. Sürekli bir eliniz bebeği tutarken bir elinizde göğsünüzü tutmanıza da gerek kalmaz. Ayrıca emzirme yastığı bebeğe de oldukça rahatlık sağlar. Emzirme anında bebek aynı konumda bulunduğu için sonrasında gaz sorunu çok yaşanmaz. Bebeği kucağınızda tutarken ayrıca hem siz hem bebek çok terleyerek rahatsızlık hissi de veriyor. Emzirme yastığı almak istiyorsanız özellikle terletmeyen pamuklu yapıda olmasına dikkat edin. Hilal şeklinde olan modeller ileride bebeğinizin oturması için de oturma minderi olarak kullanılabilir. Özellikle ben chicco marka ürünleri çok beğeniyorum bebeğin sağlığına uygun rahat yıkanabilir ayrıca özel fiber dokuya sahip yüzde yüz pamuk. Tekli emzirme yastığı Hepsiburada ve trendyolda 50 lira gibi bir fiyatı var. Emzirme yastığı kullanacağınız için bebeğin poposu ve başı da özenle desteklenecektir. Sizin ikizleriniz için ikili emzirme yastıkları da mevcut ikisini aynı anda emzirirken bebekleriniz aynı anda doyacak ve rahat bir şekilde beslenebilecekler. Trendyolda ikiz bebekler için emzirme minderi 219.90tl yerine 150 lira satışta.

İkiz gebelik hem zor hem tatlı bir durum. İkiz bebeğiniz olduğunu duyduğunuzda havalara sığamıyorsunuz ama gel gelelim bir de gerçek hayata bir de yardımcınız yoksa. Şimdi sizde eğer ikiz gebelik olma durumu varsa yazımızda ''ikiz gebelik belirtileri'' nelerdir inceleyebilirsiniz.

 
Üst