Eşimin sperm kalitesi düşük neler yapılabilir?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Sperm kalitesini artıran ilaçlar kadınlar kulubü sperm kalitesini artıran ilaçlar hamilemiyim forum'da.​

Arkadaşlar merhaba biz bebek tedavisi görüyoruz tahliller yaptırdık ve eşimin sperm kalitesi düşük ve sayısı da az çıktı üstelik spermlerin hareketliliği de yavaşmış. Doktorumuz zinco verdi ama eşime yeterli olur mu acaba. Zinco ilacı kullananlar var mı faydası oldu mu? Sperm sayısını artırmak için sizlere doktor ne verdi öğrenebilir miyim? Zinco da iyi vitamin ama bir anda faydası olur mu ki? Ya da sperm kalitesini artıran besinler nelerdir?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Erkeklerde düşük sperm sayısı kalitesiz sperm hücreleri ve hareketliliği az olan spermler maalesef ki üreme üzerinde olumsuz sonuçlar doğurabiliyor. Sperm tahlilinde ortaya çıkan bu sonuçlara göre doktorunuz sperm kalitesini artırıcı vitamin ve ilaçlar verecektir ki size vermiş zaten. Zinco içeriğinde çinko sperm sayısını artırıp kalitesini artırıyor aynı zamanda. Kullanmaya devam etsin bence tabii ki faydası olacaktır. Ama benim size tavsiye ayrıca keçiboynuzu yemesidir. Keçiboynuzu da spermlerin artmasını sağlar. Keçiboynuzu kürü ile düzenli kullandığınızda güzel sonuçlar elde edebilirsiniz. Hatta keçiboynuzu kürünü deneyip bunun tahlillere bile yansıdığını duydum. Ayrıca deniz mahsüllerini eşinize çok yediriniz zira spermlere harika etkisi bulunuyor. Daha doğrusu omega vitamini sperm kalitesini artırmaya yardımcı olacaktır. Yine omega 3 bakımından zengin cevizde bolca tüketmeli. Ayrıca IMPRYL diye takviye edici bir ilaç da bulunuyor ama bunu doktorunuza danışmadan kullanmamakta fayda var tabii.

Arkadaşım ilaçtan ziyade sperm yapıcı gıdalar ile beslense alkol sigara gibi zararlı alışkanlıklardan uzak durulsa sperm kalitesi zaten kendiliğinden artacaktır. Dilerseniz ''sperm sayısını kalitesini artıran besinler'' yazımızı inceleyebilirsiniz.

 
Üst