Ginkgo biloba zihnimi canlandırıp dikkat dağınıklığıma iyi gelir mi?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Gingko biloba kullananlar kadınlar kulübü gingko biloba ne işe yarar hamilemiyim forum'da.​

Merhabalar ben üniversite sınavına hazırlanıyorum ama ders çalışamıyorum çok yorgun oluyorum ve dikkatimi çok dağılıyor bunun için önereceğiniz bir şeyler var mı ben internette araştırdım ve ginko biloba diye bir bitki duydum bunun çayını yapıp içtiğimizde zihni canlandırıyor ve dikkat dağınıklığını toparlıyormuş sizce ben içebilir miyim zararı olur mu ve bunun çayı nasıl yapılır ya da bunun hazır çayları varsa nereden alabilirim?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Evet kardeşim umarım istediğin yeri kazanırsın emeklerin boşa gitmez diyelim biz de. Zihnini canlı tutmak dikkat dağınıklığini önlemek için kendim birkac bir şey söylemek istiyorum ben. Öncelikle uykunu tam almalısın uykusuz kalmak dikkat dağınıklığı yapar. Kahvaltini atlamayacaksin ki zihnin canlı kalsın. Gingko biloba konusuna da gelecek olursak. Bu özellikle beyin bellege iyi gelen bir bitki. Zihnin canlı kalmasını sağlıyor unutkanlığı önlüyor ki daha çok bunu alzheimer hastalarla karşı öneriyorlar çünkü Zihni canlı tuttuğu için unutkanlığı önlediği için hastalığın seyrini yavaşlatıyor Muş yine dikkat dağınıklığı bellek zayıflığı unutkanlık bunun yanında gözleri çok iyi geldiği söylenmektedir ama ben sana kullan diyemem öncelikle bunu doktoruna danışıp eğer ki tavsiye ederse kullanabilirsin ya da doktorun belki sana daha farklı şeyler önerecektir öncelikle doktorunuza danışmadan bu tür şeyleri kullanmam gerekir.

Dilerseniz unutkanlık ile ilgili konumuza yakın bir konu sizinle paylaşmak istiyorum. "Unutkanlık tedavisi bitkisel" konumuzu da inceleyerek unutkanlığın bitkisel tedavisi var mıdır inceleyebilirsiniz.

 
Üst