Hero Baby Sütlü Ballı İrmikli Alıp Bebeğine Kullananlar

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Hero baby sütlü ballı irmikli kadınlar kulübü hero baby sütlü ballı irmikli nasıl yapılır hamilemiyim forum'da.​


Bebeğim ek gıdaya geçirdim yavaş yavaş çünkü sütüm çok olmadığı için doktor da 4. ayda yavaşça geçiş yapabilirsin dedi. Ek gıdaya alışımı kolaylaştırmak için hero baby ek gıdaya geçiş mamaları varmış. Bebeklerinde kullanan anneler nasıldı bebeğiniz sevdi mi çok aşırı kilo yapıyor mu bunlar acaba? Hero baby sütlü ballı irmikli ismi bana çok çekici geldi ama bebeklere gerçekten faydalı ise yapılışını da anlatır mısınız bunları nasıl hazırlayabiliriz.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Ben şahsen pek önermemekle birlikte aslında kendiniz evde pirinç unu bile pişirseniz o daha faydalıdır emin olun. İçeriğinde hem şeker hem gluten ve 12 aydan önce bebeğe verilmemesi gereken besinlerden biri bal var içinde. Ayrıca bunlar daha bildiklerimiz. Belki de içeriğinde daha neler var. Bebeğinize eğer doktorunuz ek gıdaya yavaştan başlatın dedi. Ev yoğurdu meyve püreleri sebzeleri de tek tek başlayarak çocuğa tattırabilirsiniz. Hazır işlenmiş mamadan daha iyidir bence. Ayrıca bu tür mamaların yapılışları kutusunun arkasında verilmekte ama ben tabii ki önermiyorum. Yine de siz bilirsiniz. Bebeğinizin sağlıklı beslenmesi için doktorunuza da danışmanızda fayda var. En doğru şekilde o sizi yönlendirecektir. Herhalde doktor da bebeğin gluten içeren ya da yaşına gelmeden ballı beslenmesini önermez.

Anneler anne adayları bebekler özellikle ilk 6 aya kadar gaz sorunu yaşayabilirler. Bebeklerde gaz nedenleri ve tedavi yöntemleri konulu yazımıza da mutlaka göz atmanızı tavsiye ediyorum.

 
Üst