İkeanın ahşap mutfak oyuncağını alıp memnun olanlar?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Ahşap oyuncak mutfak ikea kadınlar kulubü ahşap ikea ahşap mutfak oyuncak hamilemiyim forum'da.​

Merhabalar 2 yaşında bir kızım 4 yaşında da bir oğlum var koronadan dolayı sürekli evdeyiz. Ben de onlar sıkılmasınlar diye netten birşeyler sipariş etmek istedim. Bir arkadaşım da ikeadan ahşap mutfak oyuncağı sipariş etmiş ben de buraya sormak istedim. Acaba nasıldır alanlar varsa çocuklar memnun kalıyor mu? Daha doğrusu ben oyuncak alırken daha çok ahşap olmasına dikkat edenlerdenim. Herhangi çin malı oyuncak ya da plastik olmamasından yanayım. Bunu da çok düşünüyorum acaba nasıldır? Ahşap oyuncak mutfak ikea alanlar varsa yoruma yazabilir mi?
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Çocuklarınızla bu kadar ilgili bir anne olduğunuz için sizi kutluyorum. Korona gibi bir zamanda bile onları düşünüp onlar için bir şeyler düşünmeniz çok güzel. Ben de çocuklarım için özellikle örgü oyuncaklar ve ahşap tercih etmeye çalışıyorum. Daha çok şu zeka geliştirici ve aktivite dolu şeyler olanlardan. Onlar da benimle yapmayı çok seviyorlar. Ahşap mutfak oyuncağı da çocukların ilgisini çekiyor özellikle kız çocukları yemek pişirmeye ve aşçı olmaya bayağı meraklı oluyorlar. İkea kendi sayfasından biraz inceledim de gerçekten güzel ama öyle diğer mutfak modelleri gibi renkli tasarım değil. Sizin mutfağın minyatürü tarzında bir şey. Ama tenceresi evyesi dolabı pille çalışabilen ocağı bile var. Çocuklar çok keyif alacaklardır diye düşünüyorum. İkea kendi sayfasında 1.049tl ve başka diğerine göre biraz daha küçük bir model de var o da 569tl fiyatta. Hem oynasın hem öğrensin hayal gücü gelişsin çocuğunuzun. Bir model de var ki 1.199tl onun da ayarlanabilir ayakları sayesinde çocuğunuzun boyuna göre ayarlayabilirsiniz. Ayrıca onda üst dolap ve kepçe kaşıkları asmak için askı bile var.

Bebeği olacak anne adayları ya da bebek arabası almayı düşünen anneler mutlaka yazımızı inceleyin derim. Bebek arabası konusunda çok kararsız iseniz prego marka model bebek arabası için yorumları inceleyebilirsiniz. Size en uygun olanına karar verebilirsiniz kolayca. ''Prego bebek arabasını önerir misiniz'' aşağıda linkte.

 
Üst