Prego Bebek Arabasını Önerir misiniz?

  • Konbuyu başlatan sorumvar
  • Başlangıç tarihi
S

sorumvar

Member

Prego bebek arabası kullananlar kadınlar kulübü prego bebek arabasi yorumlar kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da.​

Merhabalar ben yeni doğum yaptım ama henüz bebek arabasını almadık. Şuan için çok ihtiyaç olmadığı için almadık ama yakında ihtiyaç duyabilirim. Bebek arabamızın kaliteli olmasını istiyorum henüz ilk çocuğum dünyaya geldi yani araba kaliteli ve uzun ömürlü olsun ki ikinci çocuğuma da kullanabileyim. Prego bebek arabasını çok ovuyorlar kullanımı nasıl rahat mi hem bebek hem benim açısından nasıl rahat mi acaba? Fiyatlarını da merak ediyorum aslında bu konuda da bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
 
admin

admin

Administrator
Yönetici
Merhabalar
Prego markası birçok unsuru içinde bulundurdugu için çok tercih edilen markalardan biri oluyor. Özellikle rahatlık sürüş kolaylığı kolay katlanır açılır olması gibi özellikler bu markayı daha önde kılıyor. Fiyatları biraz pahalı ama anne babalar daha kaliteli ürün tercih etmek icin bu markayı tercih ediyorlar. Fiyatları tekli modellerde 700-4000 arası değişiyor ortalama. Dediğim gibi tüm özellikleri arayan anne babalar gibi siz de kalite sağlamlık ve konfor arıyorsanız hem bebek hem sizin için bulunmaz kaftan. Kullananların yorumları da tabii etkileyici satın almakta. Kullanıcılar mutlu memnun dolayısı ile güvenle satın alabileceğiniz bir marka.

Bebek karyolasi almadıysanız mutlaka aşağıdaki yazıya göz atmanızı tavsiye ederiz. Bebek karyolası da en az bebek arabası kadar onem arz etmektedir.

 
Üst